Opvallend: ook Roberto Martínez knielt voor aftrap tegen Tsjechië

Rode DuivelsEen statement tegen racisme. Niet enkel de Rode Duivels, maar ook bondscoach Roberto Martínez knielde voor de aftrap van het WK-kwalificatieduel tegen Tsjechië. 

15 reacties

 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Topcoach maar ook topmens
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Gemengde gevoelens hierbij. Iedereen weet waarover het gaat bij dit gebaar én Martinez deed het óók een beetje voor Romulu. Anderzijds horen politiek en sport gescheiden te blijven. Uiteindelijk zal waarschijnlijk de moed ontbreken om óók in Qatar een signaal te geven over de slavenarbeid bij de bouw van de stadions.
 • Rudi HEERMAN

  2 maanden geleden
  Cinema…Wat gebeurt er in Zuid Africa??
 • arvanitis dimitri

  2 maanden geleden
  Respect 👌👍
 • Peter Verschuere

  2 maanden geleden
  Super Roberto
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. De Bruyne: “Als ik vantevoren had geweten hoe mijn enkel er achteraf aan toe zou zijn geweest, dan had ik niet gespeeld tegen Italië”
  Play
  Rode Duivels
  30

  De Bruyne: “Als ik vantevoren had geweten hoe mijn enkel er achteraf aan toe zou zijn geweest, dan had ik niet gespeeld tegen Italië”

  Onze chef voetbal Stephan Keygnaert had voor VTM NIEUWS een exclusief en uitgebreid gesprek met Kevin De Bruyne (30). De dirigent van de Rode Duivels en Manchester City vertelde in het voetbalcentrum van Tubeke onder meer over de druk die al dan niet bestaat om de Nations League te winnen, het verliezen van de Champions League-finale en de niet al te grote ontgoocheling na de uitschakeling op het EK tegen Italië, een match die hij achteraf bekeken liever niet gespeeld had.