AP
Volledig scherm
© AP

Opvallend: knielende Duivels uitgefloten, Russen knielen niet

16 reacties

 • Nancy Wijnants

  1 maand geleden
  Voetbal geeft net de kans om iets te tonen op wereldniveau. En als dat streven is voor gelijkheid en minder discriminatie is dat chique. Het is net de beste plek want ook op het veld moet je samenwerken ongeacht je afkomst.. Als je dat door e gebaar universeel kan maken via aan een groot publiek bereikt dat zijn doel. Sinds wanneer heeft gelijkheid met politiek te maken. Het is een bestaansrecht. Iedereen wordt gelijk geboren!
 • Christel De Groot

  2 maanden geleden
  heeft niks met voetbal te maken. afvoeren die handel
 • Paul Van den Berge

  2 maanden geleden
  En dat blijft maar duren...Ook in de F1, daar heeft de helft al afgehaakt . We mogen toch eens lachen zeker.
 • Luc Huyghe

  2 maanden geleden
  Kunnen ze misschien niet beter Aleksej Navalny steunen met een andere 'geste'? Da's ginder veel belangrijker. Neenee, zoveel durf hebben ze dan weer niet.
 • Peter Van Loo

  2 maanden geleden
  Veel respect voor Lukaku en zijn ploegmaats!
 1. “Italië heeft Ferrari, Versace, Gucci, Prada, Vespa. Wij hebben Lukaku”: onze chef voetbal legt (alle) hoop bij spits van Inter
  PREMIUM
  Rode Duivels
  39

  “Italië heeft Ferrari, Versace, Gucci, Prada, Vespa. Wij hebben Lukaku”: onze chef voetbal legt (alle) hoop bij spits van Inter

  “Forza Lukaku!” Onze chef voetbal Stephan Keygnaert legt (al) zijn eieren in het mandje van Romelu Lukaku, maar ook de aan- of afwezigheid van Kevin De Bruyne en Eden Hazard wordt volgens hem straks cruciaal voor de Rode Duivels - ook al heeft bondscoach Martínez zijn huiswerk voor Italië al láng geleden gemaakt. “Je kunt een tijdrit maandenlang keer op keer verkend hebben tot in de kleinste details, maar als je de dag van de chronorit met een fiets zonder derailleur moet rijden, is de kans reëel dat je niet zult winnen”, klinkt het onder meer.