Dries Mertens verdubbelde de score in zijn thuisstad met een knappe vrije trap.
Volledig scherm
Dries Mertens verdubbelde de score in zijn thuisstad met een knappe vrije trap. © BELGA
2
EINDE
0
 • Youri Tielemans 10'
 • Dries Mertens 24'

Op zucht van de Final Four: klinische Rode Duivels nemen revanche op Engeland

Rode DuivelsOpnieuw veel punten op de schaal van efficiëntie. België had voldoende aan twee snelle parels van goals om revanche te nemen op Engeland: 2-0. Youri Tielemans en de enige echte thuisspeler Dries Mertens aan het feest. België heeft woensdag thuis tegen Denemarken voldoende aan een puntje om zich te kwalificeren voor de Final Four van de Nations League.

5 reacties

 • Roger Deprez

  2 maanden geleden
  Eerste helft goed en kansen  benut, tweede helft gewoon weg gespeeld in het middenveld door de Engelsen en vanuit Martinez gebeurden er niets pas in de 82 minuut vervanging en als KDB zich zelf niet liet zakken naar het middenveld een hopeloze miserie. Maar goed dat de verdediging er stond en zeer goed was georganiseerd.
 • Dalila Bouchalaa

  2 maanden geleden
  Lukaku voorkwam eigenhandig de aansluitingstreffer, creëerde de eerste beslissende aanval én leverde de bijhorende assist, woog tijdens de eerste helft zwaar op de Engelse verdediging én joeg de Engelsen in de tweede helft nog twee keer de stuipen op het lijf, ondanks een compleet gebrek aan aanvoer. wereldtop!
 • Thomas Vandevelde

  2 maanden geleden
  Niet essentiële winkels zijn gesloten en voetballers mogen internationaal reizen en zijn allemaal knuffelcontacten van elkaar blijkbaar. Dus ik kan morgen geen winterjas kopen maar wel voetbal kijken en ondertussen zelf men haren knippen. En als een mondmasker toch de ademhaling niet belet, waarom dragen ze dan geen mondmasker? 
 • eddy Vanhentenrijk

  2 maanden geleden
  Gewonnen, O.K. maar wat een triestige match, kan er iemand Courtois vertellen of uitleggen wat uittrappen wil zeggen ....Bon, bijna zo triestig als de fransen, 1 goaltje en dan alles dicht,...niet mooi !!
 • Johan Aerts

  2 maanden geleden
  De romelu is in orde . ..De Engelse zijn eraan.
 1. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"

 2. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"