Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Op bezoek bij de ouders van Jérémy Doku: “Ik wil niet leven op de kap van mijn zoon”

Rode DuivelsZe heeft de beelden van haar scorende zoon al een keer of honderd opnieuw gezien, zegt Belinda Doku (40). Nog elke keer schiet ze vol, zò gepakt is ze dat haar 18-jarige zoon Jérémy dinsdag in een lege Heizel in zijn eerste match zijn eerste goal voor de Rode Duivels scoorde. “We zijn, samen met hem, nog tot half drie ‘s morgens naar de match blijven kijken, telkens opnieuw”, zegt ze. Waarop vader David Doku (50): “Maar champagne hebben we niet gedronken. Ik moest de volgende dag werken, hoor.”

3 reacties

 • Leen Van Duyn

  6 maanden geleden
  Ik wens Doku heel veel succes en zijn familie veel vreugde van zijn voetbalplezier toe! Het is een plezier om jullie zoon te zien spelen en te groeien. Geduld in zijn progressie en hij zal nog ver komen.
 • Kevin van Goethem

  6 maanden geleden
  Op wie 'zijn kap' zij leven maakt mij niet uit. Ik gun het hun zoon van harte. Zolang het niet op leefloon of dop is gun ik iedereen alles.
 • jan vanhulle

  6 maanden geleden
  beste papa en mama van deze (h)eerlijke jongeman, hoe hebben wij genoten voor onze televisie, wij zijn geen voetballiefhebbers maar als onze nationale ploeg speelt dan zijn we niet weg te slaan van voor ons scherm, soms verkleed met attributen en al en we hangen steeds onze "tricolore" uit, bij grote matchen zelfs meerdere, kleur volop en dat betekent ook dat we nu pas voor de eerste keer je zoon zagen spelen, we mochten genieten.
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"