Jérémy Doku.
Volledig scherm
PREMIUM
Jérémy Doku. © BELGA

Ook in Frankrijk zien ze Jérémy Doku openbloeien: “Hij heeft een psychologische barrière doorbroken”

Rode DuivelsDe knalprestatie van Jérémy Doku (18) bij de Duivels doet ze ook bij Stade Rennais verlangen naar meer. Hij arriveerde er in een lastige periode en door het stevige prijskaartje werd álles overbelicht. Maar nu bloeit hij open. Hoe komt dat? “Hij heeft heel lang geleden onder het feit dat hij maar niet tot scoren kwam”, klinkt het in Bretagne.

13 reacties

 • Dirk Van Gossum

  1 maand geleden
  Mannekes,tot spijt wie het benijd,Doku word ne grote en als Belg kan je daar alleen maar blij met zijn,word tijd dat de boeren hun oogkleppen afzetten,ga maar eens na waar Hazard stond op zijn achttiende!!!!
 • Anthony Peeters

  1 maand geleden
  Als je niet ziet dat deze jongen het talent heeft om een Sterling of salah te worden dan snap je gewoon niks van voetbal! Snelheid techniek en trap en pas wordt ook beter en beter. Je moet u erover zetten dat hem van rsca komt! Wij hebben ook altijd gezegd dat meunier een goede rechtsback is en durf ook te zeggen dat mignolet nog altijd in Liverpool mee kan! We supporteren voor elke Belg!
 • Johan Verhoeven

  1 maand geleden
  Te snel conclusies trekken moeten we inderdaad niet doen. Maar met van het Groenewoud: ik heb de match tegen Wit-Rusland gezien 'en wat ik daar zag heeft me blij gemaakt'. Hij is nog maar 18, hee, en hij kan écht wel wat. Dries Mertens zei: 'Toen ik tegen hem speelde op training - het lijkt wel of je gewoon stil staat als hij vertrekt'. Geef hem kans ervaring op te bouwen, zet hem in een fantastische ploeg zoals de Rode Duivels, en je gaat nog wat zien... ben ik zeker van.
 • Tim Candaele

  1 maand geleden
  2 keer gescoord tegen een ploeg dat slechter is dan waasland-beveren niet overdrijven he. Heeft nog altijd niks bewezen europees of in de ligue 1. CDK daarentegen, heeft zn talent al getoont in de CL
 • Jean Emare

  1 maand geleden
  Marckske.. drink nog ne chocomelk. Die jongen is 18jaar, de snelheid, flair, techniek en vista is er. Wat anders dan Vanaken die enkel de tegenstander kan storen, passen, maar geen man kan uitschakelen. Kan je dan ook zeggen.. het was maar tegen Wit-Rusland.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  1

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  1

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01