PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Onze Rode Duivels-watcher ziet de bondscoach aan het wikken en wegen: “Talent verdient altijd meer krediet”

Rode DuivelsDe grote conclusies vielen niet te trekken. Omdat Burkina Faso te weinig tegenstand bood. Een simpele 3-0. Met flitsen van Trossard, Vanaken en Januzaj. “Eénentwintig van de zesentwintig opgeroepen spelers kregen deze interlandcampagne een kans. Of sommige meerdere, zoals Charles De Ketelaere. Ach, talent verdient altijd wat meer krediet.” Onze Duivels-watcher ziet hoe de bondscoach volop aan het wikken en wegen is en maakt die oefening samen met Martínez mee.

23 reacties

 • Francois Troch

  12 maanden geleden
  Typisch Belgische commentaren, als je van voetbal houdt kan je niet anders zeggen dat die gouden generatie ons mooie momenten heeft bezorgd, remember bv Brazilië, ge moet altijd geen titels winnen, brons of zilver is ook goed als ge ons landje vergelijkt met grote landen, kijk naar voetbal en vergeet de politiek
 • Baldr VanHoek

  12 maanden geleden
  Dat sommige spelers er nog niet doorkomen, ligt aan de omstandigheden van samenspelen bij hun club of in de jeugd bij natiionale ploeg. Je kan niet zonder ervaringen zomaar talent met de grond gelijk maken. Als je ziet hoe Eden Hazard voetbalde op zijn 18 of 19 of 20ste dat was ook niet wat we daarna gezien hebben.
 • phil powels

  12 maanden geleden
  Mieke Ponet, heel juiste analyse, Merkwaardig vind ik ook dat de analisten in de studio s hier de waarheid niet durven zeggen, In Nederland was Tielemans al met de grond gelijk gemaakt!
 • Bart Beyns

  12 maanden geleden
  Volledig akkoord Germain de Block, die Spaanse mooiprater had al na zijn testperiode van 6 maanden moeten buiten liggen. Probleem bij de Bond is dat ze zelf niets van voetbal kennen en zich in slaap lieten wiegen tijdens Martinez zijn sollicitatie. Half slapend maakten ze die kerel ook nog eens zijn eigen baas, namelijk TD. en nu zitten wij met een coach waarmee we nog geen platte prijs gaan pakken ooit, ondanks het potentieel bij de spelers. Een echte topcoach had daar al lang meer uit gehaald
 • Walter De Vuyst

  12 maanden geleden
  Er wordt hier op dit forum met geen woord gerept over het eindeloos overroepen en bewierookte talent dat Charles De Ketelaere heet . En inderdaad de lezers hebben gelijk , Chaleken was onzichtbaar , zowel tegen Ierland als Burkina -Faso . Martinez heeft dat ook opgemerkt en zal hieruit zeker zijn conclusies trekken .