Youri Tielemans.
Volledig scherm
PREMIUM
Youri Tielemans. © REUTERS

Onze Rode Duivels-watcher ziet dat de Next Gen-Duivels kalmte ontbreken: “Ze gaven plots het roer van het schip volledig uit handen, het kompas kwijt”

Rode DuivelsDe Rode Duivels gaven zaterdag het roer van het schip op slag uit handen na de tegengoal. Mee uit evenwicht gebracht door 45.000 enthousiaste Ieren. Zo merkte ook onze Rode Duivels-watcher Niels Poissonnier, die de Next Gen-Duivels tot kalmte aanmaant: “Keep calm. Tegen Ierland – het nummer 49 op de FIFA-ranking – mag dat toch van deze lichting verwacht worden?”

21 reacties

 • bob jansens

  12 maanden geleden
  @Ivan De Bakker, Vanaken bewijst al 1,5 jaar bij Brugge dat hij eigenlijk geen leider is.
 • Frank Waeghe

  12 maanden geleden
  Iedereen is mega scherp voor bepaalde nieuwe jongens maar moet het eigenlijk niet anders zijn? Moeten we Tielemans eens niet dringend in vraag stellen net als een Thorgan Hazard. Dat zijn geen nieuwe jongens en toch kunnen ze het verschil niet maken.
 • eric debanne

  12 maanden geleden
  Martinez 0/10 ...Tielemans zijn lievelingsspeler 0 op 10...🙄 Leerrijk wedstrijd om te weten wat de nieuwe generatie kan ...!
 • Jos Van De Plas

  12 maanden geleden
  Je kan ook Tielemans naast Witsel positioneren op het middenveld, kunnen ze met hun verdediging een rondo doen.
 • Rudy Claes

  12 maanden geleden
  Dat het slecht was is duidelijk. Totale offday van de volledige ploeg. Ongeveer dezelfde ploeg aangevuld met 3 basisspelers en het ziet er helemaal anders uit. Vele van die afbrekers hier op HLN. zullen tijdens het WK op de eerste rij staan met toeters en bellen ! We zijn er terug bij ... Wees blij !
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Het eerste gesprek met Kevin De Bruyne als nieuwe aanvoerder van de Rode Duivels: “Zolang ik plezier blijf hebben, blijf ik international”
  32

  Het eerste gesprek met Kevin De Bruyne als nieuwe aanvoerder van de Rode Duivels: “Zolang ik plezier blijf hebben, blijf ik internatio­nal”

  Kevin De Bruyne is officieel aangeduid als nieuwe aanvoerder van de Rode Duivels. De middenvelder van Manchester City zegt in een exclusief gesprek met HLN en VTM dat hij de jongeren bij de hand wil nemen, om zo de toekomst van de Rode Duivels te verzekeren. “Ik heb er een goed gevoel bij.” Daarnaast heeft De Bruyne het ook over nieuwe bondscoach Domenico Tedesco - “een moderne coach” - en de gestopte internationals als Hazard, Alderweireld en Mignolet.