Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Onze Rode Duivels-watcher: “De harde realiteit is dat er na Eden een leegte gaapt”

 1. Eric Goens: “Het was makkelijker om Michael Jordan te interviewen dan Marc Degryse”
  Play
  Rode Duivels

  Eric Goens: “Het was makkelij­ker om Michael Jordan te intervie­wen dan Marc Degryse”

  Tegenwoordig is Eric Goens vooral bekend als televisiemaker, maar in de jaren ‘90 was hij dat als NBA-commentator. Tien jaar lang versloeg hij de Amerikaanse basketbalcompetitie, goed voor in totaal een duizendtal matchen. “Eén keer heb ik Gilles De Bilde meegepakt, in een periode dat het niet zo goed ging met zijn carrière", aldus Goens. “Ik kende Gilles als NBA-fan was en zei hem 'kom we gaan Michael Jordan ontmoeten in Chicago’. Hij geloofde me niet, maar na de match konden we gewoon de kleedkamer in en hem aanspreken. Tot drie kwartier voor en na de match moesten al die spelers beschikbaar zijn voor de pers. Ik zei toen al dat het makkelijker was om Michael Jordan te interviewen dan Marc Degryse.”
 2. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 3. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Het knotsgekke slot van Standard-Eupen, met keeper Bodart die scoort
  Play

  Het knotsgekke slot van Standard-Eu­pen, met keeper Bodart die scoort

 2. Lang bezorgt Club met heerlijke omhaal zege tegen Kortrijk
  Play

  Lang bezorgt Club met heerlijke omhaal zege tegen Kortrijk