AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Onze man ging luisteren naar “hij die kraantjeswater in een Brunello di Montalcino van 2010 kan veranderen” (en had daar allerminst spijt van)

Rode DuivelsEen nieuwe EK-dag loopt stilaan op z’n einde voor de Rode Duivels. Onze watcher Niels Poissonnier trok vandaag naar het Proximus Basecamp in Tubize om er te luisteren naar wat Kevin De Bruyne te zeggen had na z’n gewéldige invalbeurt in Kopenhagen. “Minder dan tien dagen voor hij 30 wordt, is De Bruyne een oase van rust.”

1 reactie

 • Stijn Vercarre

  1 maand geleden
  Debruyne is de beste van zijn generatie. Maakt elke speler rondom hem beter: Genk, Wolfsburg, Bremen, City. Chelsea, en entourage, was geen habitat voor hem. Of hij wilde ginds zijn gelijk niet bewijzen. Over die gouden bal kan dit jaar geen twijfel bestaan! Daarvoor hoef je tegenwoordig niet in Spanje te voetballen.
 1. Zelfs vandaag speelde Martínez nog mentaal spelletje: basiself met Doku pas uur voor de match bekend
  PREMIUM
  Rode Duivels
  2

  Zelfs vandaag speelde Martínez nog mentaal spelletje: basiself met Doku pas uur voor de match bekend

  Il segreto. Het geheim. Tot in het extreme bewaard – pas om 19u50 raakte de basiself van de Duivels bekend. Bijna een halfuur later dan de vorige vier Belgische duels op dit EK. Met De Bruyne in de basis en Doku in de plaats van Eden Hazard, niet eens voldoende fit om op de bank te zitten. Ziehier hoe Martínez al dagenlang onder de huid van Mancini probeerde te kruipen.