Marc Degryse vond de keuze voor Chadli "geen geslaagde zet".
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Degryse vond de keuze voor Chadli "geen geslaagde zet". © BELGA/HLN

Onze huisanalist Marc Degryse opnieuw niet onder de indruk van de Rode Duivels: “De keuze voor Chadli was bizar”

Rode DuivelsDe Rode Duivels zijn gisteren op bezoek bij Tsjechië niet verder geraakt dan een 1-1-gelijkspel. Onze huisanalist Marc Degryse was allerminst onder de indruk van de Duivels en al helemaal niet van het verdedigende compartiment: “De defensie rammelde en dat zal Martínez toch aan het denken zetten.”

18 reacties

 • Eric Couwels

  10 maanden geleden
  Vanaken, Mechele, Rits, Foket, Trossard, Praet.. Als dat het niveau wordt, staat er ons niet veel goeds te wachten. Acheraan hebben we inderdaad een probleem met Vertonghen, Vermaelen en Denayer. Het wordt tijd dat er zich een nieuwe lichting verdedigers aanbiedt, RD waardig. Ik zie ze niet direct in wie buiten Vanheusden als die tenminste zijn niveau nog kan halen na zijn diverse zware blessures.
 • Jean Emare

  10 maanden geleden
  Dat hij het maar niet in zijn hoofd haalt om vanaken te gebruiken.
 • alfons moons

  10 maanden geleden
  Beste Marc, ik de voorbeschouwing op TV heb je niets maar dan ook niets gezegd over de selectie van Chadli (wél Mulder!). Trek daar dan je mond open !
 • Jean-Pierre Roobaert

  10 maanden geleden
  Dat Mechele, toch wel al jaren de rots van de Belgische kampioen, niet aan spelen toekomt begrijp ik alvast niet!!! Centraal achterin kunnen ze hem alvast gebruiken, verdedigend is hij top en hij heeft ook een schitterende pas in de voet!
 • jean pierre Tibermont

  10 maanden geleden
  Ik blijf het herhalen deze ploeg pakt GEEN prijs en dat is het enige dat telt .
 1. Thomas Vermaelen (36) stopt met voetballen en wordt assistent van Roberto Martínez: “Ik ben vereerd en kijk uit naar deze uitdaging”
  Play
  Rode Duivels
  57

  Thomas Vermaelen (36) stopt met voetballen en wordt assistent van Roberto Martínez: “Ik ben vereerd en kijk uit naar deze uitdaging”

  De keuze is gemaakt. Thomas Vermaelen (36) stopt met voetballen en wordt assistent van bondscoach Roberto Martínez, zo vernam onze redactie in primeur en maakte de KBVB intussen ook officieel bekend. Het ultieme doel: alsnog wereldkampioen worden met de Rode Duivels. Maar dan vanuit de dug-out in Qatar. “Proficiat met je carrière en tot snel, coach”, zegt recordinternational Jan Vertonghen op Instagram.