Eden Hazard op het WK tegen Kroatië, zijn laatste optreden voor de Rode Duivels.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden Hazard op het WK tegen Kroatië, zijn laatste optreden voor de Rode Duivels. © Photo News

Onze Duivelswatcher kruipt in het hoofd van Eden: hoe is het zo ver kunnen komen? Barsten in lichaam, ziel, en... die verdomde lockdown

Rode DuivelsDe beslissing nam Eden Hazard (31) niet in een impulsieve bui. Zijn afscheid van de Duivels is geen ingeving van het moment. Het relaas van een ‘pleasure seeker’ die onderweg het plezier kwijtspeelde, niet geholpen door Covid en een tegenpruttelend lichaam. Onze watcher schetst de achtergronden bij het einde van Hazard bij de nationale ploeg.

19 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Eden is een levensgenieter die het beroep van profvoetballer uitoefent. Een crack in zijn vak. Alleen wil hij géén slaaf worden van de massa die hem oplegt wat mag en niet mag. Hij wil niet geleefd worden maar zelf bepalen hoe hij leeft. Niks mis mee. Hij was top en verdiende op 10 jaar méér dan velen op 45 jaar. Daarna hoefde het niet meer persé. Ik kan hem 100% volgen. Enkel kritiek was nog zijn deel. Bedankt Eden!
 • David Van Cauwenberge

  2 maanden geleden
  Iedereen lijkt al vergeten te zijn dat Eden dé speler van het WK2018 was, bekijk die beelden nog maar eens.. Heeft gewoon een carriere-eindigende blessure opgedaan dankzij Meunier en kon nadien nooit meer diezelfde explosiviteit brengen. Dit WK had ik ook liever meer Doku gezien maar Hazard was zeker niet de zwakste schakel op het veld..een beetje meer waardering voor de mooie momenten die hij ons heeft gegeven aub!
 • Nando Garcia Fernandez

  2 maanden geleden
  top voetballer maar hij is gewoon een luiaard
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Christelle vandermaelen : heel juist verwoord Spijtig genoeg de realiteit...🙄...!
 • Koert Hendrickx

  2 maanden geleden
  Hoe is het zover kunnen komen ? Niet de juiste topsportmentaliteit zeker. Teerde teveel op zijn (wel aanwezige) talent.