PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Onze Duivels-watcher ziet hoe ‘Next Gen’ plots niet meer wist op welke party het zich bevond

Rode DuivelsLang leken experimentele Rode Duivels zich op te werpen als de party pooper van Ierland. Tot onze Rode Duivels-watcher Niels Poissonnier de geluidsinstallatie in het Aviva Stadium steeds nadrukkelijker hoorde kraken en er enkele werkpunten pijnlijk aan het licht kwamen. Impressies vanuit Dublin, waar het 2-2 werd.

38 reacties

 • Ronny ceunen

  1 jaar geleden
  Als we Vanaken al moeten meenemen dan weet je toch al genoeg, toch ?
 • Stefan Straetmans

  1 jaar geleden
  Die klatergoude generatie heeft zijn kansen gehad en niet gegrepen (met dank aan die knoeiers van de voetbalbond die een topcoach ervoor hadden moeten zetten, dus niet Martinez). Typisch Belgisch weer dat men er zo weinig heeft uitgehaald. En met die nieuwe generatie gaat het zeker ook niet gebeuren!
 • Johan Verbiest

  1 jaar geleden
  Kijk er zelfs niet meer naar, inspiratieloos ...veel terugspeel ballen...niet om aan te zien...Als onze gouden generatie (oudjes) over zijn top zijn zal het moeilijk worden voor België om nog mee aan de top te draaien...
 • Anthony Peeters

  1 jaar geleden
  Alleen 2de helft gezien en er zitten veel mensen op de kap van Tielemans maar vanaken en co heb ik ook meer passen naar achter zien geven in plaats van een deftige inspeel pas vooruit! Volgende match yari erop en doku als die mee is en fit
 • Jos Van De Plas

  1 jaar geleden
  Batsuayi een goeie stand in voor Lukaku op de parking. Veel glitter en show.
 1. “Hij liet uitschijnen dat hij bom had”: man dringt stadion binnen tijdens training Duivels-opponent Zweden

  “Hij liet uitschij­nen dat hij bom had”: man dringt stadion binnen tijdens training Dui­vels-opponent Zweden

  De Zweede nationale ploeg, vrijdag de tegenstander van de Rode Duivels, werd gisteren even opgeschrikt. Tijdens de training in de Friends Arena drong een man het stadion binnen. Volgens de politie sprak hij dreigende taal en volgens de veiligheidsmanager van de Zweede voetbalbond wilde hij zelfs doen uitschijnen dat hij een bom bij zich had. Een man van in de zestig werd intussen opgepakt.
 2. RECONSTRUCTIE. Hoe een bonus van 100.000 euro voor CEO Peter Bossaert de boel liet ontploffen binnen de voetbalbond
  PREMIUM
  41

  RECONSTRUC­TIE. Hoe een bonus van 100.000 euro voor CEO Peter Bossaert de boel liet ontploffen binnen de voetbal­bond

  CEO Peter Bossaert is ontslagen. Bondsvoorzitter Paul Van den Bulck verdacht Bossaert ervan dat hij z’n variabele bonus van 100.000 euro bruto quasi automatisch laat uitbetalen. Hieronder leest u hoe de spanningen binnen de bond de voorbije maanden maar bleven oplopen, tot de bom barstte. Van Roberto Martínez over het bondsgebouw in Tubize tot het dramatische niveau van de videoref: in de wondere wereld van het Belgisch voetbal heeft alles verband met mekaar.