Wout Faes, Yari Verschaeren en Sebastiaan Bornauw
Volledig scherm
PREMIUM
Wout Faes, Yari Verschaeren en Sebastiaan Bornauw © Belga

Onze Duivels-watcher over ultieme kans voor de mannen die zich nog moeten bewijzen richting Qatar: “Martínez is niet zinnens om er een potje van te maken”

Rode DuivelsHeeft hij een staart? Krulletjeshaar? Een baard? Bruine ogen? De zoektocht van Roberto Martínez naar zijn ideale selectie voor het WK in Qatar heeft wat weg van een ‘Wie is het?’-gezelschapsspel, vindt onze Rode Duivels-watcher. Sommige kaartjes liggen al neer, voor anderen is de oefeninterland tegen Burkina Faso een ultieme kans om dat te voorkomen.

12 reacties

 • Jan Mertens

  12 maanden geleden
  Martinez kijkt te veel naar zogenaamd talent. Spaanse grootsheid. De superieure aktie. Dat doen die spelers dan enkele malen per match. Wat ontbreekt is de ultieme werker: een voetballer die overal dienst doet, zowel aan de eigen goal, als die van de tegenstrever. Iemand met spelinzicht. En natuurlijk moet die wel degelijk kunnen sjotten. Rits dus. De onopvallende kracht van Brugge.
 • Giovanni Van Dyk

  12 maanden geleden
  Martinez maakt er al jàren een potje van met al jàren de beste ploeg ter wereld en al jàren nog niets, nada, zero...bewezen.
 • Jean Pierre Buelinckx

  12 maanden geleden
  "Grote" voetbalnaties spelen oefenwedstrijden tegen " grote voetbalnaties" : Nederland traint tegen Duitsland, enz.. Wij stellen ons tevreden met partijen tegen FC Janneke en Mieke en zien na afloop ervan telkens opnieuw " positieve dingen"
 • Jacques Hillaert

  12 maanden geleden
  Ik heb zo mijn gevoel , gaat het hier nu om spelers te elimineren of te selecteren, als je een gans seizoen de beste bent in Uw ploeg en vaderland en je moet op twee wedstrijden , tegen 2 snertlanden nog bewijzen, hier ik sta er dan heb ik serieus mijn gedacht over gans die poppekast, hoe amateuristisch is me dat
 • Bart Beyns

  12 maanden geleden
  Die Spaanse mooiprater heeft er al sinds het begin een potje van gemaakt nochtans. Nog geen platte prijs pakken we met die 'topcoach', nu niet en nooit niet. Maak hem als Bond zeker als TD ook nog eens zijn eigen baas. Goed bezig daar. Enfin, gemiste kans met deze generatie is een feit.
 1. De topkinesist die een Gouden Generatie energie gaf: zullen de Duivels Lieven Maesschalck harder missen dan hij hen?
  PREMIUM

  De topkine­sist die een Gouden Generatie energie gaf: zullen de Duivels Lieven Maesschal­ck harder missen dan hij hen?

  “If you have a problem, if no one else can help…” Voor een aantal Rode Duivels was hij sinds 2010 een beetje zoals The A-Team, het huurlingenleger uit de populaire tv-serie in de jaren 80: hun redder in nood bij kleine en grotere lichamelijke pijntjes. Met Lieven Maesschalck (59) verdwijnt bij de nationale ploeg een vertrouwd gezicht, maar niet zijn geest. Hoe een topkinesist straks Picasso achterna zal blijven gaan: “Belangrijkheid is vergankelijk.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.