.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Belga

Onze chef voetbal ziet hoe Rode Duivels in 2020 killers zijn geworden: “Het mooiste meisje van de klas wil nu gewoon winnen”

Rode DuivelsDe Rode Duivels hebben hun laatste match van 2020 achter de rug. Het sein voor onze chef voetbal om de balans op te maken. “Martínez trok lessen uit de WK-nederlaag tegen Frankrijk. Willen sterven met je principes, is voor dommeriken. Sindsdien zijn de Rode Duivels anders geworden. Minder poëtisch als het moet. Meer zakelijk. Killer.”

5 reacties

 • Chris Marien

  8 maanden geleden
  Veelbelovende spelers , en een van de beste , de Kevin Maar ben wel benieuwd wat ze op het einde van de rit gewonnen zullen hebben de gouden generatie. Hun grootste kans ligt al achter hun , het WK , die kans krijgen ze nooit meer om wereldkampioen te worden , dat was hun kans . En je word pas een grote ploeg als je grote wedstrijden wint en prijzen pakt Das mijn mening
 • Willem Leeuw

  8 maanden geleden
  Mooie prestatie om Final 4 te halen Maar ook makkelijke poule. Maar wil het nog wel eens zien tegen Spanje en Italië en Frankrijk zijn toch van een ander kaliber dan waar ze nu tegen gespeeld hebben. Als dat lukt zeg ik Chapeau!
 • Dave Janssens

  8 maanden geleden
  De Bruyne is beter dan en te goed voor Witsel. De Bruyne is beter dan en te goed voor Lukaku. De Bruyne is beter dan en te goed voor Courtois, De Bruyne is beter dan en te goed voor Alderweireld. Ik  hoef niet verder te gaan om mijn punt te maken zeker?  De Bruyne gaat op zijn eentje geen wedstrijden winnen en ik zal u nog iets vertellen als er 1 speler is waarmee je liever oplet is het wel Kevin De Bruyne wil je dat die jongen zijn beste niveau haalt want niets is wat het lijkt.
 • jos dedecker

  8 maanden geleden
  Grappig dat de mythe dat Belgie op het WK fris aanvallend voetbal heeft gespeeld en daaraan ten onder is gegaan nog steeds wordt volgehouden. 
 • Gerard Akkermans

  8 maanden geleden
  De toekomst zal het uitwijzen! Het niveau Spanje, Italië en Frankrijk is van een andere orde!