.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Onze chef voetbal ziet hoe Hazard en Courtois gezellig feestje opluisteren: “Het viel op: Brussel heeft de Rode Duivels en hun bondscoach vergeven”

Rode DuivelsEden Hazard leidde het aanvalsspel. Thibaut Courtois hield met enkele uitstekende saves de nul. Een Koninklijk avondje in Brussel. De feestinterland voor Lukaku brengt de Rode Duivels heel dicht bij het WK in Qatar.

13 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Ze zijn weer de beste van de wereld ...🙄 Voetjes op de grond blijven eh ...! Het was niet tegen een topvoetbal land Maar een zwak Tsjechië
 • Jan Daems

  1 jaar geleden
  Nuchter blijven aub. 't Was geen slechte partij van de RD maar om dit elftal nu de hemel in te prijzen, dat gaat mij een beetje te ver. Uiteindelijk was het een tegenstander die het moet hebben van individuele uitschieters, net zoals bij de RD. Deze wedstrijd was dus absoluut geen waardemeter voor het niveau... al liet Martinez dat op voorhand wel zo uitschijnen. De slimme vos die hij is dekt zich op deze manier natuurlijk fijntjes in mocht het mislopen.
 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  Hebt je het gezien Koert? Italië, Frankrijk en Spanje bakten er nog minder van tegen ploegen die niet sterker zijn dan Tsjechië.
 • Jozef vanden kieboom

  1 jaar geleden
  Na woensdag weten we meer Zonder Lukaku en Vertonghen En zeker niet te onderschatten want Wales kwam er daar met de schrik vrij en dankzij de ref
 • Romain Nolf

  1 jaar geleden
  Gelukkig hield Courtois ons 2 maal !
 1. Straffe statistiek: Michy Batshuayi scoort als Rode Duivel om de 89 minuten

  Straffe statistiek: Michy Batshuayi scoort als Rode Duivel om de 89 minuten

  Michy Batshuayi, doelpuntenfenomeen van de Rode Duivels. In afwezigheid van Romelu Lukaku koos Martínez ‘Batsman' (29) boven Openda in de spits en Michy bedankte voor dat vertrouwen. Met een knappe goal even voor rust. Geweldige lange bal van Alderweireld en Batshuayi die zijn mandekker afhoudt om in de verste hoek voorbij Borjan te besluiten. De tweede WK-goal van de spits van Fenerbahce, nadat hij ook op het WK 2018 tegen Tunesië scoorde in de 5-2-zege. Maar vooral z’n ratio goals op het aantal minuten is ronduit indrukwekkend als international. 27 doelpunten waarvoor hij slechts 2.410 minuten nodig had. Dat is een goal om de 88 minuten. Gemiddeld ééntje per match dus. Naast zes assists. In de all time-topschuttersstand staat Batshuayi op plaats zeven.