Tedesco.
Volledig scherm
PREMIUM
Tedesco. © Photonews

Onze chef voetbal ziet Domenico Tedesco zich presenteren als ‘Mister Nice Guy’: “Aan zijn fatsoen zal het straks niet liggen”

Onze chef voetbal Niels Poissonnier volgde de voorstelling van Domenico Tedesco als nieuwe bondscoach op de voet. Hij zag een man met charisma en iemand die niet snel zal natrappen naar zijn voorganger. Én een persoon met een vlot en bij momenten heel helder discours. “Verwacht van Tedesco de komende maanden geen tabula rasa.”

4 reacties

 • Harry Van riet

  1 maand geleden
  Laat die gouden generatie maar thuis ,en begin met nieuwe jonge jongens .
 • Laurent Vanempten

  1 maand geleden
  Je kan hem pas evalueren na de heenronde van de EK Qualifiers. Ben benieuwd hoe hij zijn verdediging en middenveld gaat organiseren.
 • Maria Nuytkens

  1 maand geleden
  Had meteen een goed gevoel bij deze trainer, wat anders dan die mooiprater Martinez die meer schade aan de ploeg gedaan heeft dan goed. Ik zeg niets van zijn andere functie bij de bond.
 • Richard Tolenaars

  1 maand geleden
  Goeie binnenkomer. Wat al meteen opviel tijdens de presentatie, was dat hij groette in het Nederlands en Frans, en dan toon je meteen respect voor het land waar je gaat werken en zo hoort het. Heb ik Martinez in al die jaren nooit zien doen. Hopelijk gaat de 'tandem' Tedesco/Vercauteren goed werken. Ik wens hen in ieder geval veel succes.
 1. INTERVIEW. Rode Duivel Amadou Onana over zijn opmerkelijk pad, de kanker van zijn zus en zijn liefde voor muziek: “Ben omringd door sterke vrouwen”
  PREMIUM
  Rode Duivels
  1

  INTERVIEW. Rode Duivel Amadou Onana over zijn opmerke­lijk pad, de kanker van zijn zus en zijn liefde voor muziek: “Ben omringd door sterke vrouwen”

  La, la-la, di-di-da. Amadou Onana (21) is naast een aardig voetballer ook gezegend met een soulvolle stem. In zijn villa in Manchester speelt een pianoman uit de soundtrack van zijn leven. De rots op het middenveld van de Rode Duivels voor de komende 10 jaar vertelt open over zijn atypisch carrièrepad, gebroken harten, een afwezige vader, Kobe Bryant en de helende kracht van muziek. Zijn jullie in de mood voor de inspirerende melodieën van een doorzetter? “Mijn naam op het WK-shirt van de Duivels: dat was mijn mooiste overwinning.”
 2. “Het Lukaku-festival” en “Lukebakio die Zweedse verdediging bestookte”: buitenlandse pers onder de indruk van “winnend duo”
  5

  “Het Lukaku-festival” en “Lukebakio die Zweedse verdedi­ging bestookte”: buitenland­se pers onder de indruk van “winnend duo”

  De kop is eraf voor Domenico Tedesco. De Rode Duivels openden een nieuw tijdperk met een 0-3-zege in Zweden. Buitenlandse media zagen een “solide en efficiënt” België met twee spelers in een hoofdrol. “Lukaku en Lukebakio: het winnende duo.” In Italië prezen ze zich dan weer vooral gelukkig met de hattrick van ‘Big Rom’. “Inzaghi zal opnieuw kunnen lachen.”
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.