Debast en Carrasco bedanken de meegereisde Belgische fans.
Volledig scherm
PREMIUM
Debast en Carrasco bedanken de meegereisde Belgische fans. © PN

Onze chef voetbal ziet dat Rode Duivels in Qatar vooral moeten... hopen: “Zonder mirakels niet eens outsider”

Rode DuivelsWéér verloren van Nederland. Nadat we sinds het EK ook al onderuitgingen tegen Frankrijk en Italië. Pffff. Zonder mirakels zijn we zelfs geen outsider meer voor Qatar. Onze chef voetbal Niels Poissonnier over een avond in Amsterdam die leuk begon, maar op een sisser eindigde. “Nederland vertrekt straks hoe dan ook naar het WK in de overtuiging dat het op 18 december met de wereldbeker glorieert. Wij moeten vooral... hopen.”

34 reacties

 • Anthony Peeters

  2 maanden geleden
  Ik heb het altijd gezegd zonder lukaku kunnen de rode duivels beter thuis blijven! Om kans te maken om uit de groepsfase te komen heb je goeie courtois debruyne en lukaku nodig. Nu hebben we ook gezien dat carrasco moet starten op links en castagne op rechts. Tielemans moet ook altijd spelen en dan heb je al een veel betere ploeg dan die dat starte tegen Nederland!
 • Raoul Rouma

  2 maanden geleden
  Ze kunnen misschien al beginnen met Martinez zalig te verklaren. Aldus hebben deze rode duivels al meer kans om te winnen. Moeste ze winnen verklaren we hem heilig, maar de kans is dus ook nihil. De voetbalbond kan ook zijn steentje bijdragen , te beginnen met te voet naar Scherpenheuvel te stappen.
 • Baudewyn Vermeulen

  2 maanden geleden
  Ik zeg het nog een keer, 5 wedstrijden in eerste klasse en internationaal, is geen goede zaak nog voor de speler nog voor rode duivels. Spelers die geen basisplaats hebben bij hun club kunnen de duivels niets bijbrengen. Ik vrees dat we vroeg thuis zullen zijn.
 • James Williams

  2 maanden geleden
  Als je nu nog altijd niet door hebt dat Martinez niet meer is dan een zak gebakken lucht en die duiveltjes al een jaar of 5 hun hoogtepunt hebben gehad dan ben je echt wel blind. Nutteloze discussies allemaal. Na 1e ronde naar huis deze keer, simpel.
 • Dany Herman

  2 maanden geleden
  Martinez moet paars-witte bril afzetten en selectie spreiden over andere ploegen anders wordt het niets