Belga
Volledig scherm
PREMIUM
© Belga

Onze chef voetbal ziet dat Martínez voor ‘the usual suspects’ kiest: “Er is weinig niet oké aan deze selectie”

Rode DuivelsBondscoach Roberto Martínez wil Europees kampioen worden met ‘the usual suspects’. Met (veelal) spelers die al jarenlang weten wat, hoe en waarom. Martínez speelt op veilig, en dat is begrijpelijk. Alleen als Witsel afvalt op 11 juni -of vroeger- wordt Dendoncker uitsluitend middenvelder en kan denkelijk Brandon Mechele zijn voetbalspullen bij elkaar zoeken. ‘Let the games begin’. 

14 reacties

 • Emiel Jans

  1 maand geleden
  Als we al op voorhand wisten wie er Europees kampioen zou worden hoefden we niet meer te kijken. Wanneer gaan de meeste van de 17.156 Belgische bondscoaches eens beseffen dat toplanden als Engeland, Duitsland, Italië, Spanje en Frankrijk ook meedingen? Natuurlijk maken we kans om te winnen met deze selectie maar Europees kampioen wordt je alleen wanneer alle factoren meezitten. En daar horen ook onverwachte uitblinkers, vroeg uitgeschakelde concurrenten en vooral een enorme dosis geluk bij.
 • Géry Mergaerts

  1 maand geleden
  Martinez is geen prijzenpakker...!!
 • marc wauters

  1 maand geleden
  Dit is en was een gouden generatie en het is niks geworden nog eens chadli chou chou van martinez hoe is het mogelijk wat Nederland heeft bereikt met zijn gouden generatie en pers gilles de bilde Jan mulder degrijse analisten allemaal amateurs
 • Etienne Vanhoegaerden

  1 maand geleden
  Zo kan hij afscheid nemen gelijk met die oude spelers maar dan niet in schoonheid. Kunt niks verliezen als je eerste ronde niet overleefd je gaat gewoon mee kopje onder
 • Raph Janssens

  1 maand geleden
  Chadli,Benteke komaan dat kan toch niet Salemaekers top in milaan mag niet mee? Ja je kan beter bij Anderlecht spelen dan heb je meer kans. En Doku ja dat hij snel kan lopen weten we allemaal maar na de loopactie loopt het meestal fout.
 1. RECONSTRUCTIE. Kevin De Bruyne-dag in Kopenhagen: “Niet lullen, gewoon voetballen. Zo is hij altijd geweest”
  PREMIUM
  Rode Duivels
  20

  RECONSTRUC­TIE. Kevin De Bruy­ne-dag in Kopenhagen: “Niet lullen, gewoon voetballen. Zo is hij altijd geweest”

  Donderdag 17 juni 2021: voor eeuwig en altijd Kevin De Bruyne-dag in Kopenhagen. Iedereen vol lof. Maar KDB zelf? Die vond het “oké”. De mindset van de winnaar bij uitstek van de Rode Duivels. Een reconstructie van zijn dag in Denemarken. “Jullie mogen blij zijn, hoor. Mocht De Bruyne er niet zijn geweest, zou het somber zijn afgelopen voor de Belgen.”