Photo News/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/HLN

Onze chef voetbal ziet dat Eden Hazard opnieuw de grote verliezer van het interlandluik is: “Hoe is het zó kunnen misgaan?”

Rode DuivelsBondscoach Roberto Martínez vindt dan wel van niet, maar de Rode Duivels spelen vanavond een veredelde oefenmatch in Wales - ze zijn toch al geplaatst voor het WK in Qatar. Onze chef voetbal is dan ook meer bezig met het heikele thema Eden Hazard. “De teneur vóór de wedstrijd tegen Estland was al negatief, zijn wedstrijd maakte het alleen maar erger – willen maar niet kunnen –, en daar komt nu een vreemd vertrek bij.”

42 reacties

 • Frank Vermeer

  2 maanden geleden
  Het heeft niet voor niets zo lang geduurd voordat hij van Engeland naar Real ging, er was altijd al twijfel aan hoe goed hij nu echt was. Inmiddels de grootste miskoop van Real ooit en je krijgt bijna geld bij om hem te kopen. Enkel in dit land denkt men dat hij een topspeler is.
 • ignace lambert

  2 maanden geleden
  alles ligt duidelijk bij de trainer. bij de juiste keuzes had hij reeds lang iets gewonnen . Spelers die op de bank zitten, wedstrijdritme, kwetsuren hebben en deze opstellen, hoe kan het anders slecht aflopen.
 • Kjell Van daele

  2 maanden geleden
  Gezwegen van mignolet dan, 2 keer da hem in goal kon staan loopt hem weg, voor dan wel bij brugge in goal te staan, niet meer oproepen zeg ik, kasteels is vele beter
 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  Alleen voor de chef voetbal was het blijkbaar een verrassing dat hij afging als een gieter...
 • Ben Van Steenwinkel

  2 maanden geleden
  Hazard werkt momenteel zoals een ambtenaar in de privé, en dus lukt het niet meer. Logisch, toch.