PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Onze chef voetbal vindt Kevin ‘The Perfect One’ De Bruyne soms té goed voor deze ploeg: “Maar hij hoeft niet te wanhopen”

Rode DuivelsDe Rode Duivels voetbalden niet perfect tegen Denemarken. Net zoals tegen Engeland. Maar wie maalt daarom? België is een winnaarsmachine. Met dank aan Romelu Lukaku. Spanje, Italië, Frankrijk en België. De top-4 van Europa van het moment.

17 reacties

 • Marcus Camps

  10 maanden geleden
  Met het oog op de toekomst had ik liever Foket gezien dan Chadli aan de aftrap. Je geraakt niet zomaar in het ideale elftal van de Franse competitie. Chadli heeft dat alleszins in Frankrijk niet waargemaakt. Enorm loopvermogen, geweldige centers, Hij kan het Meunier lastig maken als tweede man naast Castagne. Meunier geeft steeds meer de indruk dat het hem allemaal niet zo interesseert. Te druk programma, te dit, te dat ... wel dat hij dan thuisblijft ....
 • Marc De Vos

  10 maanden geleden
  Ik snap niet dat Chadli geselecteerd werd ,en al helemaal  niet dat hij zo lang mocht blijven stuntelen .De Ketelaere, Doku, Carrasco zouden het allemaal beter doen. .We hebben twee wedstrijden met bijna 10 man moeten verdedigen  dus E. hazard had ook geen meerwaarde geweest .Als de RD een "groot tornooi" willen winnen dan moet het wel NU gebeuren want het niveau kalft af, al maskeert een beresterke Lukaku dat voorlopig nog .
 • Els Martin

  10 maanden geleden
  Lukaku lichtere schoenen gekocht??? hij kan lopen, zelden gezien!
 • roger reniers

  10 maanden geleden
  Hoewel ik mijn hele leven voetbal heb gespeeld en gekeken,begin ik toch aan mijn kennis te twijfelen ! Voor mij was dit alweer een matige wedstrijd,zonder uitblinkers !Ook E.Hazard zou hier zeker niets aan verandert hebben !
 • Pieter Verhulst

  10 maanden geleden
  Ik heb Lukaku altijd een heel beperkte speler gevonden maar hij is wel heel matuur geworden.  En eerlijk zowel bij Inter als België onmisbaar.  Wat een targetman plots.  Zonder Lukaku geen final 4 hoor.  En Tielemans een paar keer geweldig spelinzicht, plots een spelversnellende pas, knap.  De Bruyne heb ik de indruk dat hij niet blij is als hij niet de beste kan of mag zijn.  Maar er zijn inderdaad Belgen die te slecht zijn om met hem samen te spelen.