REUTERS/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS/HLN

Onze chef voetbal vindt dat Roberto Martínez ballen moet tonen in zijn selectiepolitiek: “Want op deze manier kan het niet verder”

Rode DuivelsZo’n drie maanden na de teleurstellende kwartfinale op het EK tegen Italië kregen de Rode Duivels donderdag tegen Frankrijk een nieuwe uppercut te verwerken. Een teken voor bondscoach Roberto Martínez om de knuppel in het hoenderhok te gooien, vindt onze chef voetbal Stephan Keygnaert. “Het is aan Martínez om de nationale ploeg een nieuwe dynamiek te bezorgen.”

38 reacties

 • Roger Duyssens

  2 maanden geleden
  Als analisten en journalisten beginnen met af te breken zijn er een deel mensen die wat deze afbrekers zeggen nog een beetje overdrijven. Thielemans is nog altijd de beste beschikbare speler om naast Witsel te spelen , Witsel is na zijn huzarenstuk om de Euro te halen een beetje teruggevallen. Als de Italianen zeggen dat Vanaken de zwakste man op het veld was zou hij tegen Frankrijk in een defensievere rol dan beter geweest zijn?
 • Marc Van Leeuwen

  2 maanden geleden
  Onze verdedigers zijn oud geworden. Denayer is de slechtste speler OOIT in onze ploeg. Dedonker en Tielemans zijn te zwak. We hebben sowieso een top Hazard en KDB nodig om te kunnen winnen. Zet HVA en CDK zeker i/d ploeg. CDK kan zelfs idpv Lukaku, hij zal meer goals maken, is nuttiger en sympathiek ipv irritant. Maar winnen tegen Frankrijk of Italie, niet vaak. Met Martinez, die tactisch te kort komt en die alleen zijn vriendjes opstelt ipv de beste spelers v/h moment, gaan we niet verrassen.
 • rudi swinnen

  2 maanden geleden
  Zijn verkeerde spelerskeuze heeft deze overwinning gekost . Als hij Tielemans zo graag ziet , dat hij er dan maar mee gaat slapen . Maar zet hem voorlopig niet meer op het veld .
 • Ben Spelmans

  2 maanden geleden
  Overal in England waar hij trainer was presteerden de ploegen slechter na zijn aan stelling. Heeft er zelfs een paar voortijdig moeten verlaten. Iedereen kan zien dat hij de "gouden generatie" verprutst heeft. Hopelijk vallen eindelijk de schellen voor de ogen af bij bond maar ook bij journalisten en analisten.
 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  Toen ze jonger waren haalde de duivels geen prijs met Martinez en nu ze de ervaring hebben zal het ook niet gaan met deze man want deze spelers is het altijd net niet.
 1. Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij
  Livios

  Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij

  Bladeren en ander vuil zijn tyische boosdoeners bij verstopte dakgoten en regenpijpen. Door je dak en dakgoten in de herfst vrij te maken en ze ’s winters zo te houden, zorg je dat water altijd probleemloos weg kan. Tijdens een langere vorstperiode kunnen sneeuw en ijs de waterafvoer blokkeren, wat je heel wat schade kan opleveren. Controleer daarom regelmatig op verstoppingen en houd je dakgoot bladvrij. Bouwsite Livios legt uit hoe je dat doet.