Eden Hazard speelde al mee tegen Rusland.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden Hazard speelde al mee tegen Rusland. © BELGA

Onze chef voetbal vindt dat Hazard morgen geen titularis mag zijn: “Zijn invalbeurt tegen Rusland was geen Goddelijke Verschijning”

Rode DuivelsGenoeg is stilaan genoeg. Er komt een moment dat het gedaan is met lachen: tijd om te presteren. Dat schrijft onze chef voetbal Stephan Keygnaert, één van de allergrootste bepleiters, over Eden Hazard. “Hij staat voor het belangrijkste anderhalfjaar uit zijn voetballoopbaan.” Lees hieronder waarom.

20 reacties

 • roger brouwers

  1 maand geleden
  Is een schowmanneke en geen ploegspeler.Belgie geraakt niet in de kwartfinale met al hun "vedetten"
 • Franky Vanhercke

  1 maand geleden
  Een goede hazard hebben we nodig willen we dit ek winnen en vooral dries vind ik momenteel heel zwak spelen , zou hem prikkelen om te starten met doku
 • Karel Van Beeck

  1 maand geleden
  Gelukkig hebben we een pak goede analisten!
 • Maartje Nieuwboter

  1 maand geleden
  Hazard mag in het beste geval een invaller zijn. Ik verwacht dat Doku in dit EK wel eens dezelfde rol zou kunnen spelen als Origi destijds op het WK. Doku kan alles wat Hazard ooit kon, maar is een pak sneller, nog wendbaarder én - het belangrijkste - is wél een teamspeler.
 • raf stevens

  1 maand geleden
  Zo gaat dat in het voetbal, een minder goede periode en de god valt van zijn voetstuk. Zo rap is dat gebeurd, volgend jaar spreekt niemand nog over E.H.