Witsel en Martínez.
Volledig scherm
PREMIUM
Witsel en Martínez. © Photonews

Onze chef voetbal over mirakelman Witsel: “Simpel, Martínez vreest niet zonder te kunnen”

Rode Duivels21 juni. Volgens de langetermijnprognose van Accuweather gaat het die dag regenen in Sint-Petersburg. In voorts een ideale wereld maakt Axel Witsel die dag ook zijn comeback na zijn zware achillespeesblessure in januari. Roberto Martínez maakt er nog weinig geheim van dat Witsel weldegelijk meegaat naar het EK. Onze chef voetbal: “Hij is een zaak van cruciaal belang voor de bondscoach.” 

5 reacties

 • Jan Vansand

  1 jaar geleden
  Zet Jantje Vertonghen op de 6 beste alternatief moet nie onderdoen veu Axel
 • Actie reageertje Reactie

  1 jaar geleden
  Martinez houdt vast aan gevestigde waarde. Geblesseerd en of wedstrijdritme speelt geen rol. Martinez heeft nog niets bewezen en gokt op de gouden generatie. Het is een gladde mooi prater. Kan zich goed verkopen in België.
 • Dave Janssens

  1 jaar geleden
  Een opperbeste Witsel zijn de soort mannen die men echt wel nodig heeft met enige ambitie een tornooi te winnen. Ik vraag mij af waarom zulke logica steeds alleen Martinez wordt toegewezen, alsof men zelf iemand anders dan een goede Witsel zou opteren dan?! Iedereen heeft het altijd maar over de favorietenrol, alsof een titel op bestelling kan, maar wanneer de coach daarnaartoe werkt met zijn selectie is het van Martinez dit dat. Als u denkt dat het zonder Witsel ook kan, zeg dat dan gewoon.
 • Filip Vanlaeken

  1 jaar geleden
  Oeioeioei Martinez, iemand zonder enig matchritme, terwijl je een overvloed hebt aam middenvelders in vorm. Als dit misloopt zet hem dan aub terstond terzijde.
 • Patrick Van puymbroeck

  1 jaar geleden
  Onvervangbare speler op een plaats doet wat hem moet doen waardoor vaak onderschat maar reus van speler
 1. Supportersclub Rode Duivels organiseert voor 365 euro pakketreis... naar Koeweit, voor oefenmatch: “We zijn al met vijf”
  RODE DUIVELS
  10

  Supporters­club Rode Duivels organi­seert voor 365 euro pakketreis... naar Koeweit, voor oefenmatch: “We zijn al met vijf”

  Alleen voor de diehardfans: een trip naar Koeweit om de Rode Duivels aan het werk te zien. Vriendschappelijk, tegen Egypte - niet gekwalificeerd voor het WK in Qatar straks, overigens. En toch trekt een handvol supporters erheen. Supportersclub De Bemvoort biedt het pakket aan. “Elke uitstap blijft het waard. We kunnen moeilijk voor Nederland gaan supporteren, toch?”