Witsel en Martínez.
Volledig scherm
PREMIUM
Witsel en Martínez. © Photonews

Onze chef voetbal over mirakelman Witsel: “Simpel, Martínez vreest niet zonder te kunnen”

Rode Duivels21 juni. Volgens de langetermijnprognose van Accuweather gaat het die dag regenen in Sint-Petersburg. In voorts een ideale wereld maakt Axel Witsel die dag ook zijn comeback na zijn zware achillespeesblessure in januari. Roberto Martínez maakt er nog weinig geheim van dat Witsel weldegelijk meegaat naar het EK. Onze chef voetbal: “Hij is een zaak van cruciaal belang voor de bondscoach.” 

5 reacties

 • Jan Vansand

  4 maanden geleden
  Zet Jantje Vertonghen op de 6 beste alternatief moet nie onderdoen veu Axel
 • Gerard Akkermans

  4 maanden geleden
  Martinez houdt vast aan gevestigde waarde. Geblesseerd en of wedstrijdritme speelt geen rol. Martinez heeft nog niets bewezen en gokt op de gouden generatie. Het is een gladde mooi prater. Kan zich goed verkopen in België.
 • Dave Janssens

  4 maanden geleden
  Een opperbeste Witsel zijn de soort mannen die men echt wel nodig heeft met enige ambitie een tornooi te winnen. Ik vraag mij af waarom zulke logica steeds alleen Martinez wordt toegewezen, alsof men zelf iemand anders dan een goede Witsel zou opteren dan?! Iedereen heeft het altijd maar over de favorietenrol, alsof een titel op bestelling kan, maar wanneer de coach daarnaartoe werkt met zijn selectie is het van Martinez dit dat. Als u denkt dat het zonder Witsel ook kan, zeg dat dan gewoon.
 • Filip Vanlaeken

  4 maanden geleden
  Oeioeioei Martinez, iemand zonder enig matchritme, terwijl je een overvloed hebt aam middenvelders in vorm. Als dit misloopt zet hem dan aub terstond terzijde.
 • Patrick Van puymbroeck

  4 maanden geleden
  Onvervangbare speler op een plaats doet wat hem moet doen waardoor vaak onderschat maar reus van speler
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Pakkend eerbetoon aan overleden Wilfried Van Moer
  3

  Pakkend eerbetoon aan overleden Wilfried Van Moer

  De huldiging van Lukaku werd gevolgd door een pakkend eerbetoon aan Wilfried Van Moer. Groot of klein: de handen gingen bij iedereen op mekaar. Tijdens dat moment verschenen er foto’s van Van Moer op de grote schermen. De Waaslander speelde 57 keer voor de nationale ploeg, hij werd de voorbije weken meermaals “één van de beste Rode Duivels aller tijden” genoemd. ‘De Kleine Generaal’, voor wie er spandoeken waren in de spionkop, was in 1996 ook kort bondscoach. Drievoudig Gouden Schoen Van Moer overleed op 24 augustus op 76-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding.