Onze chef voetbal over de verloren halve finale in de FInal Four van de Nations League.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal over de verloren halve finale in de FInal Four van de Nations League. © Photo News

Onze chef voetbal over het drama na de rust: “Een beetje een sterke wolf die honger heeft blaast ons huisje weg”

Rode DuivelsQuelle tristesse. Rijkelijk op voorsprong gekomen, en finaal toch op de knieën gedwongen. Zo zonde, want nu zijn we alweer die prima eerste helft vergeten. En is het toch weer een dramatische avond geworden voor de Rode Duivels. Onze chef voetbal over “een dramaatje, toch weer.”

79 reacties

 • Hugo Wouters

  2 maanden geleden
  Duidelijk veel voetbal analfabeten die hier hun commentaar geven. Zij merken niet eens de looplijnen van Hans Vanaken. 90 procent van zijn balcontacten zijn goed gecontroleerd, zijn passen komen ook voor 90 procent goed terecht. En hij heeft een uitstekende spelinzicht, ten bewijze, zijn dieptepas naast de zijlijn op Carrasco, die dan Lukaku bedient, spijtig genoeg stond die buitenspel, want die scoorde dan de winning goal. Martinez maakt hier een kapitale fout.
 • gerard slebus

  2 maanden geleden
  Laten we gewoon toegeven. Frankrijk veel betere spelers en beter team. Martinez heeft niet beter, de selectie met topspelers is veel te smal. 3 topspelers is niet genoeg
 • marc rooms

  2 maanden geleden
  hoe je het ook mogen stellen met deze 'gouden' group hebben we geen enkele prijs gewonnen. Tegen janneke en mieke winnen dat wel. Maar als de grote voetbal landen komen laten we het toch ferm afweten.
 • Ferdinand Drees

  2 maanden geleden
  Geert Hermans je hebt gelijk, Van Aken is top bij Brugge omdat een fout door een andere speler goedgemaakt wordt. Zelf heeft hij geen snelheid en in moeilijkere wedstrijden zoals gisteren verdwijnt hij. De derde goal is trouwens aan zijn zwakte te danken. Wel zie ik niet waarom Tielemans, Van Aken en Tossard opgeroepen worden.
 • willy goormans

  2 maanden geleden
  Ben al uren aan het zoeken welke duivel meer dan een 5 verdiende vindt hem niet en een trainer die vindt ik niet hij heeft de eerste werkdag een papier gevonden van de vorige trainer met een ploeg opstelling en daar is hij nog niet van afgeweken
 1. Héérlijke goal De Bruyne schaars Belgisch hoogtepunt in Wales: Duivels niet verder dan draw
  Play
  Rode Duivels
  19

  Héérlijke goal De Bruyne schaars Belgisch hoogtepunt in Wales: Duivels niet verder dan draw

  Voor spanning moest je dinsdagavond in Rotterdam en niet in Cardiff zijn. Want België-Wales leverde een salonremise op. Wales blij met het nodige punt, experimentele Duivels alleen voor de pauze op niveau. Eens te meer onder regie van een toen briljante De Bruyne, maker van een al even briljante goal. Een vermijdbare tegengoal zorgde voor de tweede draw in deze campagne, waardoor we mogelijk de eerste plaats op de FIFA-ranking kwijt zijn. Maar toch alweer 20 op 24. Op naar Doha.