Onze chef voetbal over de verloren halve finale in de FInal Four van de Nations League.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal over de verloren halve finale in de FInal Four van de Nations League. © Photo News

Onze chef voetbal over het drama na de rust: “Een beetje een sterke wolf die honger heeft blaast ons huisje weg”

Rode DuivelsQuelle tristesse. Rijkelijk op voorsprong gekomen, en finaal toch op de knieën gedwongen. Zo zonde, want nu zijn we alweer die prima eerste helft vergeten. En is het toch weer een dramatische avond geworden voor de Rode Duivels. Onze chef voetbal over “een dramaatje, toch weer.”

79 reacties

 • Hugo Wouters

  1 jaar geleden
  Duidelijk veel voetbal analfabeten die hier hun commentaar geven. Zij merken niet eens de looplijnen van Hans Vanaken. 90 procent van zijn balcontacten zijn goed gecontroleerd, zijn passen komen ook voor 90 procent goed terecht. En hij heeft een uitstekende spelinzicht, ten bewijze, zijn dieptepas naast de zijlijn op Carrasco, die dan Lukaku bedient, spijtig genoeg stond die buitenspel, want die scoorde dan de winning goal. Martinez maakt hier een kapitale fout.
 • gerard slebus

  1 jaar geleden
  Laten we gewoon toegeven. Frankrijk veel betere spelers en beter team. Martinez heeft niet beter, de selectie met topspelers is veel te smal. 3 topspelers is niet genoeg
 • marc rooms

  1 jaar geleden
  hoe je het ook mogen stellen met deze 'gouden' group hebben we geen enkele prijs gewonnen. Tegen janneke en mieke winnen dat wel. Maar als de grote voetbal landen komen laten we het toch ferm afweten.
 • Ferdinand Drees

  1 jaar geleden
  Geert Hermans je hebt gelijk, Van Aken is top bij Brugge omdat een fout door een andere speler goedgemaakt wordt. Zelf heeft hij geen snelheid en in moeilijkere wedstrijden zoals gisteren verdwijnt hij. De derde goal is trouwens aan zijn zwakte te danken. Wel zie ik niet waarom Tielemans, Van Aken en Tossard opgeroepen worden.
 • willy goormans

  1 jaar geleden
  Ben al uren aan het zoeken welke duivel meer dan een 5 verdiende vindt hem niet en een trainer die vindt ik niet hij heeft de eerste werkdag een papier gevonden van de vorige trainer met een ploeg opstelling en daar is hij nog niet van afgeweken
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.