Kevin De Bruyne.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne. © Photo News/HLN

Onze chef voetbal: “Over een halve finale in Qatar, laat staan er wereldkampioen te worden, zullen we vanaf nu maar beter zwijgen, zeker?”

Rode DuivelsDan was het Koning Boudewijnstadion nog eens uitverkocht… Nederland veegde de vloer aan met onze Rode Duivels, zag ook onze chef voetbal. Een pijnlijke 1-4, op minder dan zes maanden van het WK. “Nederland overklaste België. Wat Martínez ook probeerde, hij kreeg het op geen enkel moment meer rechtgetrokken.”

51 reacties

 • Jos Vannuffelen

  2 maanden geleden
  @ Gino Denil, spelers die over hun hoogtepunt zijn? Engeland heeft waarschijnlijk de jongste kern van alle WK gangers.
 • CHRISTIAN VANDE MAELE

  2 maanden geleden
  Hazard, Hazard. Altijd Hazard! Alsof ze zonder hem niet kunnen. Overschatte speler. Trossard is veel beter. Mooi gepresteerd bij Brighton.
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  We waren toch in goed gezelschap. Frankrijk, Kroatië en Engeland verloren ook die eerste wedstrijd. De 4 eerste van het laatste WK. Misschien is dat niet toevallig. Ploegen die over hun hoogtepunt zijn met spelers die verzadigd zijn van topvoetbal.
 • Marnix Malone

  2 maanden geleden
  Beste mensen en supporters van een of andere club, hoe graag jullie het ook zouden willen horen, we hebben niet beter. Daarbij, dit is een vriendenmatchencompetitie... niet teveel op doorgaan; de Belgen hadden een drukker schema dan de Nederlanders en minder zin.
 • Hans Callewaert

  2 maanden geleden
  Ik denk dat we jaren onze ploeg te veel in de watten hebben gelegd gouden generatie ja allemaal goed bij hun ploeg maar als Belgie wat hebben we gewonnen niets maar wel veel verkondigt wat we zouden met nadruk op zouden winnen alles maar het werd niets en zal zo blijven