Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze chef voetbal over de defensieve toekomst van de Rode Duivels: “Er zal méér nodig zijn dan één Zinho”

Rode Duivels“Het kan best zijn dat hier een doemdenker aan het woord is, maar dat de Duivels morgenavond op de Heizel toch maar lekker gewoon doen.” Onze chef voetbal Stephan Keygnaert windt er in zijn vooruitblik geen doekjes om: België-Tsjechië is écht wel een belangrijke interland. Voor het gevoel waarmee we straks naar de Final Four van de Nations League trekken én richting het WK. “Het getuigt van redelijke paniek onder journalisten en analisten - ondergetekende incluis – dat zó fel geroepen wordt om Vanheusden.”

20 reacties

 • Ria Adams

  2 maanden geleden
  Ik denk toch als men Degryse als trainer kan aanstellen dat we zowel de Europese als de wereldbeker veroveren.
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Als Zinjo bekwamer blijkt dan de huidige twee stoppers, ik denk van wel maar moet toch nog blijken. Is hij de talentvolle leider dan kan hij met op R mèt Foket, Castagne, Menier en op L mèt nog ff znzn goed weg. Wie dan de tweede centrale verdediger wordt? Afwachten, het is wat het is.
 • Bart Vermeulen

  2 maanden geleden
  Vanaken altijd opstellen, ook Mignolet en jonge snelle verdedigers van Brugge, direct opgelost, ook qua automismen veel beter want de oudjes kunnen het niet meer... En Brugge is zeker niet minder dan een Benfica ofzo, integendeel!!
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Tegen grote voetbal landen zal deze verdediging serieus op zijn doos krijgen vrees ik ...! En voor de rest met die coach pakken we nooit een prijs helaas ...
 • daniel verstreepen

  2 maanden geleden
  In Frankrijk loopt er ook nog een goede verdediger namelijk Faes.
 1. Ondanks goal De Ketelaere, zit álles tegen in deze Final Four: Rode Duivels ook tegen Italië onderuit
  Play
  Rode Duivels
  271

  Ondanks goal De Ketelaere, zit álles tegen in deze Final Four: Rode Duivels ook tegen Italië onderuit

  Het moest het toernooi worden van het eerherstel na dat teleurstellende EK, maar na Frankrijk ging het ook tegen Italië mis. Minder pijnlijk dan donderdag, maar daarom niet minder ontluisterend. Al moet gezegd dat er werkelijk niéts meezat. Lichtpuntje: de goal van De Ketelaere (2-1). Maar toch: snel vergeten, deze ‘Final Four’ van de Nations League. Eén troost: een bronzen verliezersmedaille hoeft niet opgehaald. Later op de avond pakte Frankrijk het goud na 2-1-winst tegen Spanje.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 1. Italiaanse pers: “Courtois bevestigt dat hij beste keeper ter wereld is” - “Gelukkig is België geen Spanje en viel De Bruyne slechts in”
  Play
  Rode Duivels
  25

  Italiaanse pers: “Courtois bevestigt dat hij beste keeper ter wereld is” - “Gelukkig is België geen Spanje en viel De Bruyne slechts in”

  Geen al te grote koppen in de Italiaanse pers zondag - het ging tenslotte toch maar over een troostfinale. De teneur is dat Italië een verdiende zege boekte, al beseffen ze in de laars maar al te goed dat dit Duivels waren zonder Lukaku en met De Bruyne als invaller. Lof voor Courtois, die voor Calciomercato net als Chiesa een 7 op 10 kreeg. Alleen Barella, maker van de knappe openingsgoal, kreeg meer punten.