Youri Tielemans deed de boel draaien, Michy Batshuayi zorgde voor de enige goal.
Volledig scherm
PREMIUM
Youri Tielemans deed de boel draaien, Michy Batshuayi zorgde voor de enige goal. © Photo news

Onze chef voetbal na wat hij 'een degelijke 7 op 12' noemt: "Hiermee hoef je niet te piekeren op het strand, met een cocktail in de hand”

Rode DuivelsDe Rode Duivels gaan... op vakantie. Met toch nog een deugdelijk gevoel. Tielemans gidste België in Warschau naar een 0-1, waarna we zowaar – na een pak wissels – nog eens overeind bleven in het slot. Onze chef voetbal analiseert: “De bondscoach moet zich bij momenten toch ook afvragen waaraan die grillige curve ligt. Je kan niet alles op de timing en de drukke kalender steken.”

17 reacties

 • rudy de clerck

  2 maanden geleden
  Hopelooze ploeg
 • phil powels

  2 maanden geleden
  Wat zijn die Polen zwak zeg, maar verdienstelijke match van de Belgen, chapeau vr Batshuayi, die elke match een goeie prestatie levert!
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  Martinez verheugde zich in de prestatie van onze verdediging... ' t Was dan ook alle behalve een topploeg waar ze tegen speelden maar dat laatste liet hij begrijpelijkerwijze liever buiten beschouwing.
 • Gerry Cle

  2 maanden geleden
  Alderweireld en Dendoncker zijn een aangename ontdekking. Tielemans is terug en Trossard bevestigd. Minpunten zijn Boyatta, Faes, Vanaken en De Ketelaere.
 • martin Van Brempt

  2 maanden geleden
  Tielemans speelde een goede match. Vooral in eerste helft. Opvallend was wel dat er niet de minste druk was van de Polen. Dat maakt het wel veel makkelijker. Graag bevestiging tegen “goede” ploeg.