Jan Vertonghen geeft aanwijzingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Vertonghen geeft aanwijzingen. © Photo News

Onze chef voetbal moet sinds lang nog eens schrijven dat het niet goed was: “Te weinig kwaliteit op het veld”

Rode DuivelsDe Rode Duivels hebben een punt gewonnen in Tsjechië. Onze chef voetbal zag dat het niet goed was, maar vindt dat we eerlijk moeten kijken naar wat op het veld stond in Praag: “Te weinig kwaliteit, te weinig mensen die het verschil kunnen maken.”

95 reacties

 • Maria Nuytkens

  10 maanden geleden
  FCB word gedragen door hun Hollanders plus een super keeper en een goeie Mechele en niet door een Vanakens hoor !!! De Ketelaere is top sowiso en moet een kans krijgen bij de RD. Liefst geen slak in de RDploeg aub !!!
 • dretie munkies

  10 maanden geleden
  Beter verdere ontgoochelingen (voor sommigen blijkbaar) vermijden en er mee stoppen !
 • EDWIN DEBAENE

  10 maanden geleden
  De jongens van Brugge zouden beter thuisblijven want de trainer weet Brugge blijkbaar niet liggen.Alez les mauve,bluvn gaan.
 • Willy De Mezel

  10 maanden geleden
  Mr.Martinez, waarom starten met Chadli, die de laatste twee maanden geen enkele wedstrijd speelde, wanneer je beschikt over spelers als De Ketelare en Van Aken die in topvorm verkeren? Op die manier kan je geen wedstrijd winnen! We weten al langer dan vandaag dat je de spelers van Club Brugge niet genegen bent.Ik ben geen trainer maar ik vind dat je de beste spelers moet opstellen. Willy De Mezel
 • stefaan lalonge

  10 maanden geleden
  De Bruyne speelt een beresterke wedstrijd en Lukaku is daar op de belangrijkste momenten, veruit de beste 2 Belgen. De rest geen topniveau, enkelen duidelijk op terugweg en anderen zoals Tielemans te vroeg de sterren in geschreven. Hazard is onvervangbaar.