PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Onze chef voetbal hoopt dat Eden Hazard in Wales weer een stap zet, om in Qatar op z'n best te zijn: “En laat dat nu net de moeilijkheid zijn...”

RODE DUIVELSHalfweg het vierluik in deze Nations League voelt Eden Hazard zich naar eigen zeggen “80 procent.” Vanavond hoopt hij opnieuw wat te flitsen. Wil hij wederom enkele percentages beter worden. En z’n speelminuten doen toenemen. Om volgend seizoen en op het WK dan écht te knallen. Maar dat heeft enkel Hazard zelf in handen, ziet onze chef voetbal. “Want wat wordt het, na dinsdagavond? Hoe zal Eden z’n vakantie doorbrengen? Op slaatjes of op hamburgers? Op water of op bier?”

3 reacties

 • jean-pierre dermaut

  4 maanden geleden
  Hazard moet beginnen beseffen dat zijn liedje bijna uit is .
 • Kristof Breskens

  4 maanden geleden
  Pak die kapiteinsband toch gewoon af en geef hem aan de enige echte ster bij de Rode Duivels, op Courtois na, Kevin De Bruyne. Hun Engelse periode kan je eigenlijk goed vergelijken want Hazard speelde 7 jaar bi Chelsea en De Bruyne nu ook zeven jaar bij Man City. Alhoewel De Bruyne, zeker in de eerste jaren , veel meer centraal speelde dan vooraan zoals Hazard zijn al zijn cijfers beter. Gecombineerd meer assists en doelpunten, 2 keer player of the PL, 4 titels. Hazard , als aanvaller, slechter
 • Kato De Cock

  4 maanden geleden
  Iedereen hoopt dit, maar met die enkele wedstrijden met de RD zal hij het niet redden. Hij moet in september/oktober veel spelen, en dat gaat niet lukken met Real en vnl. Vinicius. Hij had beter verhuurd geweest aan Sevilla of zo.