Roberto Martínez.
Volledig scherm
PREMIUM
Roberto Martínez. © Photo news

Onze chef voetbal hoopt dat bondscoach Martínez nu durft doorselecteren naar Qatar: “De eliminatie komt niet als een volslagen verrassing, toch?”

Rode DuivelsLoopt onze Gouden Generatie van de Rode Duivels nu écht op z'n einde, na de nederlaag tegen Italië? Voor onze chef voetbal lijdt dat nog weinig twijfel. Met het oog op het WK in Qatar is er nood aan een frisse wind. De vraag stelt zich of bondscoach Roberto Martínez enkele van zijn trouwe strijders durft loslaten.

54 reacties

 • john maelfait

  3 maanden geleden
  Martinez buiten! iemand aannemen die minstens de 2 landstalen kent!
 • Georges Koukos

  3 maanden geleden
  Enige oplossing die trainer naar huis sturen. Hij verwaarloosde de beste Belgische generatie ooit.
 • Bob Fréson

  3 maanden geleden
  Noem jij dat "gouden generatie"? Eerder een kartonnen of papieren generatie, ja. Diegenen die nu nog overblijven ja, dat zijn stuk voor stuk " gouden ploegen ". Maar om dat te worden moeten ze toch nog veel rijstpap eten, zoals ze dat vroeger zegden.
 • nico baelde

  3 maanden geleden
  De KNVB kiest steeds voor de goedkope oplossing : Wilmots en Martinez hebben deze talentvolle spelers nooit iets bijgebracht. Was mijn tante Julia bondscoach geweest, dan had ze net dezelfde resultaten gehad als Martinez en Wilmots. Enkel Dick Advocaat was een juiste bondscoach maar die kostte teveel voor de bond, dus deden ze het met tweederangstrainers.
 • Danny Gooris

  3 maanden geleden
  Of je nu 2-1 verliest of met 3,4 og 5-1...je ligt er toch uit...dus waarom heeft ideale schoonzoon Martinez nooti geen één of 2 extra spitsen ingebracht... alles of niets gespeeld. Nu was het niets. Voor mij mag hij vertrekken, hij heeft nooit iets gewonnen (op een FA cup na),en nu weeral niet met deze generatie. Tijd voor verandering, want met hem halen we de 1/4 finale niet in Qatar. Hopelijk heeft de KBVB dit nu ook door
 1. “Er valt momenteel helemaal niks te zeggen”: terwijl Martínez interesse Barça wegwuift, komt Koeman met opvallend statement
  Play
  Rode Duivels
  95

  “Er valt momenteel helemaal niks te zeggen”: terwijl Martínez interesse Barça wegwuift, komt Koeman met opvallend statement

  Alle puzzelstukjes zullen moeten passen. Bij FC Barcelona zit Ronald Koeman op de wip en op de lijst van mogelijke vervangers staat ook ene Roberto Martínez. Een complex dossier. De bondscoach beslist pas na de ‘final four’ van de Nations League over zijn toekomst. Het zit ‘m allemaal in de timing. Terwijl de Spanjaard de geruchten bij Eurosport wegwuift, kwam Koeman met een opvallend statement.