-
Volledig scherm
PREMIUM
- © Belga

Onze chef voetbal gaat op zoek naar de waarheid van de Rode Duivels: “Wachten we op Eden Hazard of op Godot? Het is een pertinente vraag”

Rode Duivels“Is uw glas bij de Rode Duivels halfvol of halfleeg?” Het is een vraag die onze chef voetbal Stephan Keygnaert zich stelt. De Duivels pakten wel negen op negen, maar ook niet meer dan dát. En om dat tikkeltje extra te brengen, kijkt hij in één richting. “De Bruyne zal één keer niet de dominante factor zijn, Lukaku scoorde nog nooit tegen Bonucci. In een mogelijke kwartfinale is het aan Eden Hazard. Maar wachten we op Eden of op Godot?” 

13 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Zondag avond gaan we weten wat de rode duivels echt waard zijn op deze ek ! Succes verder
 • Dave Janssens

  1 jaar geleden
  “Wachten we op Eden Hazard of op Godot?" Zeg nu zelf chef, is dit een ernstige vraag over een jongen die zijn 1ste volle 90 minuten in goed 2 jaar speelde? Met opbouwende kritiek of druk vanuit de pers heb ik geen probleem, maar die moet terecht zijn. En redelijk. Dit is geen van beiden. Zeker wnnr ik naar de lichaamstaal van Eden kijk en hoe hij zich wel niet in het zweet werkt op zoek naar zijn betere zelf. Doet zijn stinkende best. Beetje serieus blijven aub, grapjassen genoeg^^
 • Raymundo Goethals

  1 jaar geleden
  Bedankt MArtinez. Een beetje rekenen en een makkelijke weg via Waler kiezen was er teveel aan. Nu portugal, italie, frankrijk, duitsland. Eruit in de 2de ronde. Stamp onder zen gat en buiten.
 • Stef Persico

  1 jaar geleden
  Aan alle negativo’s: 9/9 met 3 matchen op verplaatsing, met vluchten en uurverschil erbij. En dan nog verwachten dat ze zich te pletter gaan spelen om dan met een goaltje meer te winnen, zodat de Belgische negativo het iets moeilijker krijgt om uiteindelijk toch nog te zagen. En dan uitgeblust in de knock-outs… ik vind het heel OK hoe ze er tot nu toe mee omgaan en ben nog steeds een believer
 • Eddy Grysouille

  1 jaar geleden
  Het zal wel wachten op Godot zijn, men zou beter Eden Hazard van het veld houden; hij kan geen bal aan zijn voeten houden en als hij eens de bal heeft dan denkt hij dat het een zottekes spelletje is, gaat hij de tegenpartij jennen en oeps is hij de bal kwijt, er lopen ander spelers rond, neem nu Doku, wat heeft die jongen laten zien tegen Finland, dat is iemand die voor zijn bal vecht net zoals K D B , het wordt tijd dat Martinez zijn ogen open gaan, of ze halen de 1/4 finales NIET!
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.
 2. REACTIES. Alderweireld: “Ze kijken altijd met vergrootglas naar verdediging, maar voorin moet de bal beter worden bijgehouden”
  Play
  Rode Duivels
  3

  REACTIES. Alderwei­reld: “Ze kijken altijd met vergroot­glas naar verdedi­ging, maar voorin moet de bal beter worden bijgehou­den”

  Een deugddoende zege voor de Rode Duivels in Polen én nog eens de nul gehouden. “Hiermee hoef je niet te piekeren op strand, met de cocktail in de hand", zo schreef onze chef voetbal Niels Poissonnier. En hij wordt daarin bijgetreden door onder meer Toby Alderweireld en Leander Dendoncker. Al had die eerste toch ook een boodschap in huis voor de aanvallers.