-
Volledig scherm
PREMIUM
- © Belga

Onze chef voetbal gaat op zoek naar de waarheid van de Rode Duivels: “Wachten we op Eden Hazard of op Godot? Het is een pertinente vraag”

Rode Duivels“Is uw glas bij de Rode Duivels halfvol of halfleeg?” Het is een vraag die onze chef voetbal Stephan Keygnaert zich stelt. De Duivels pakten wel negen op negen, maar ook niet meer dan dát. En om dat tikkeltje extra te brengen, kijkt hij in één richting. “De Bruyne zal één keer niet de dominante factor zijn, Lukaku scoorde nog nooit tegen Bonucci. In een mogelijke kwartfinale is het aan Eden Hazard. Maar wachten we op Eden of op Godot?” 

13 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Zondag avond gaan we weten wat de rode duivels echt waard zijn op deze ek ! Succes verder
 • Dave Janssens

  1 maand geleden
  “Wachten we op Eden Hazard of op Godot?" Zeg nu zelf chef, is dit een ernstige vraag over een jongen die zijn 1ste volle 90 minuten in goed 2 jaar speelde? Met opbouwende kritiek of druk vanuit de pers heb ik geen probleem, maar die moet terecht zijn. En redelijk. Dit is geen van beiden. Zeker wnnr ik naar de lichaamstaal van Eden kijk en hoe hij zich wel niet in het zweet werkt op zoek naar zijn betere zelf. Doet zijn stinkende best. Beetje serieus blijven aub, grapjassen genoeg^^
 • Raymundo Goethals

  1 maand geleden
  Bedankt MArtinez. Een beetje rekenen en een makkelijke weg via Waler kiezen was er teveel aan. Nu portugal, italie, frankrijk, duitsland. Eruit in de 2de ronde. Stamp onder zen gat en buiten.
 • Stef Persico

  1 maand geleden
  Aan alle negativo’s: 9/9 met 3 matchen op verplaatsing, met vluchten en uurverschil erbij. En dan nog verwachten dat ze zich te pletter gaan spelen om dan met een goaltje meer te winnen, zodat de Belgische negativo het iets moeilijker krijgt om uiteindelijk toch nog te zagen. En dan uitgeblust in de knock-outs… ik vind het heel OK hoe ze er tot nu toe mee omgaan en ben nog steeds een believer
 • Eddy Grysouille

  1 maand geleden
  Het zal wel wachten op Godot zijn, men zou beter Eden Hazard van het veld houden; hij kan geen bal aan zijn voeten houden en als hij eens de bal heeft dan denkt hij dat het een zottekes spelletje is, gaat hij de tegenpartij jennen en oeps is hij de bal kwijt, er lopen ander spelers rond, neem nu Doku, wat heeft die jongen laten zien tegen Finland, dat is iemand die voor zijn bal vecht net zoals K D B , het wordt tijd dat Martinez zijn ogen open gaan, of ze halen de 1/4 finales NIET!
 1. Wat een domper! Rode Duivels verliezen van energiek Italië en zien EK eindigen in kwartfinales
  Play
  Rode Duivels
  139

  Wat een domper! Rode Duivels verliezen van energiek Italië en zien EK eindigen in kwartfina­les

  De EK-droom is abrupt voorbij. Geen halve finale. De Belgische pijnpunten blootgelegd door een sterkere en meer dynamische Squadra. Met dank aan de verrassende uitblinker Jérémy Doku, dat het nog zo’n nagelbijter werd in de Allianz Arena. Het was zijn flits die de Rode Duivels op slag van rusten hoop bracht. De penalty van Lukaku zorgde voor de aansluiting (2-1), de gelijkmaker van Romelu bleef steken op Spinazzola. Zonde, maar verdiend voor Italië. Het WK in de winter van 2022 dan maar? Met of zonder Martínez.