a
Volledig scherm
PREMIUM
a © instagram romelulukaku

Onze chef voetbal begrijpt ontgoocheling bij bondscoach: “Met maar drie spelers kan je geen Europees kampioen worden”

Rode DuivelsZwakke Duivels in Tsjechië én een zeer ontgoochelde bondscoach. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert zag zaterdag misschien wel de zwakste match van de Duivels sinds het debuut van Martínez en merkt dat er een proces gaande is bij de nationale ploeg.

36 reacties

 • eric de baene

  1 jaar geleden
  Weer een sterke uitspraak van die chef-voetbal ...🙄 No1 van de wereld op papier en t'is al Deze gouden generatie komt op zijn einde en zal niets winnen helaas ...
 • Maartje Nieuwboter

  1 jaar geleden
  Wie zegt dat we alleen maar de FIFA-ranglijst aanvoeren door te winnen tegen kleine ploegjes vergeet blijkbaar dat alle andere grote ploegen uit de top 10 óók van die wedstrijden tegen kleinere ploegjes spelen. Een ploeg die de Brazilianen en de Engelsen op het WK naar huis knikkert, en enkel maar de duimen moet leggen tegen Frankrijk in de halve finale omdat de Fransen anti-voetbal spelen, dat is nog zo geen slechte ploeg, me dunkt.
 • Samuel Verstraeten

  1 jaar geleden
  Amai ! België verliest 1 keer punten en this al paniek, zet de mannen van de Duitse competitie er bij en twas toch een ander paar mouwen dink ik !
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Martinez is een goede chauffeur. Maar op elke wagen komt sleet. En bij sommige oudere spelers lijkt dat vooral mentale sleet. En zo lang 1 staan op de wereldranglijst is geen geschenk. Elke ploeg wil zich tegen de beste overtreffen of gaat anti-voetbal spelen.
 • Rudy VanRemoortele

  1 jaar geleden
  Ze gaan nooit het Ek of Wk winnen.