Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze analisten Mulder en Degryse overschouwen de eerste WK-week: “Onana moét spelen. Aan Martínez om uit te maken wie eruit moet”

WK VOETBALEen week ver op het WK in Qatar. Tijd voor een tussenbalans met onze analisten. Marc Degryse en Jan Mulder over de WK-favorieten, Messi en Ronaldo, de One Love-heisa, Gianni Infantino en onze Rode Duivels: Mulder: “Lukaku is de ziel van deze ploeg, Marc.” Degryse: “Wachten! Ik zou hem niet laten spelen tegen Marokko.”

8 reacties

 • Thierry Deleener

  2 maanden geleden
  EINDE Martinez! Generatie van geen resultaten. Dit mag iedereen eens beginnen zeggen, want velen durven het niet te zeggen
 • johnny palmaers

  2 maanden geleden
  Martinez bewijst alweer met zijn selectie vandaag dat hij de enige is met andere voetbalideeën dan heel voetbalminnend België. Opruimen die handel. Het begon al met zijn selectie van 26. Met je vrienden moet je kaarten. Voetballen doe je met de besten.
 • Geert Eggermont

  2 maanden geleden
  En onana riskeert constant kaart, et alors ?
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Onana,openda en trossard moeten spelen ...! Maar ja met Martinez zal het weer de oudjes worden enz...
 • Ronny ceunen

  2 maanden geleden
  Dat ze hun maar niet in hun hoofd halen van dienen nummer 20 op te stellen. Kan echt niet begrijpen dat ze die überhaupt al meegenomen hebben. Met zijn geslenter over het veld, en steeds maar die pasjes achteruit, gaan we er bijlange niet geraken hoor...
 1. Opvolging is verzekerd: Courtois ziet zoontje Nicolás (5) eerste toernooi met Real-jeugd meteen winnen
  Play
  VOETBAL
  5

  Opvolging is verzekerd: Courtois ziet zoontje Nicolás (5) eerste toernooi met Re­al-jeugd meteen winnen

  De opvolging is verzekerd. Nicolás Courtois, het vijfjarig zoontje van Thibaut, pakte gisteren zijn eerste prijs als jeugdvoetballer. Nicolás schoot in zijn allereerste toernooi meteen de hoofdvogel af met z’n jeugdploegje bij Real Madrid - onder meer het zoontje van Lucas Vazquez is er zijn ploegmaat. In de finale klopten ze de buren van Atlético met 2-0. Opvallend: Nicolás is een veldspeler bij Real, spelend met rugnummer 9. Voorlopig treedt hij dus niet in de voetsporen van zijn vader, al stond Courtois zelf tot zijn tiende ook op het veld. Bij de jeugd van Genk kwam hij vooral in actie als linksachter.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.