HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN

ONS WK-RAPPORT. “Hij begon aan een slaapwandelmarathon”: vier Duivels gebuisd na snelle exit in Qatar, slechts één speler haalt 7 op 10

Goodbye, Qatar. Een deel van onze internationals is al in België, de rest op weg naar ons land of naar zonnigere oorden. Hieronder het grote WK-rapport van onze Rode Duivels. Daarin leest u een onvoldoende voor vier Duivels, met onder hen dé ontgoocheling van het WK. “Hij was geen teamplayer in Qatar.”

18 reacties

 • Heinz Rumes

  2 maanden geleden
  Hopelijk komt er een Belg als nieuwe trainer voor de rode duivels die volledig onafhankelijk kan selecteren en niet onder invloed van de voetbalbond en Anderlecht gaat beslissen wie wel of niet deel uitmaakt van de selectie en vooral wie er effectief gaat spelen.
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Een slaapwandelen marathon waar veel aanvallers zich stuk op bijten, bij zomaar een balletje vooruit is die bal nog vlugger bij de tegenstander.
 • Karl Huysmans

  2 maanden geleden
  Ik dacht dat die allemaal aan het slaapwandelen waren.
 • ETIENNE LOGIST

  2 maanden geleden
  Als je Eden Hazard slechts een puntje minder geeft dan Courtois en zijn 'prestaties' gelijkstelt aan die van bv. Onana is het duidelijk dat deze subjectieve cijfers door emoties worden gedreven. 'Ons rapport' zou 'Mijn rapport' moeten heten, Frank Dekeyser.
 • Dirk De Gendt

  2 maanden geleden
  Ze zijn in elk geval met heel wat minder bravoure in Zaventem geland dan 4 jaar geleden. Tijd om een nieuwe ploeg te bouwen; deze ploeg heeft zijn verdienste maar heeft, net als op het laatste EK, bewezen dat ze de jongere garde al veel te lang uit de ploeg heeft gehouden.