De elf Duivels aan de aftrap
Volledig scherm
De elf Duivels aan de aftrap © Belga

Ons rapport voor de Rode Duivels: één absolute uitblinker, twee spelers flirten met een buis

Rode DuivelsOnder regie van een indrukwekkende Kevin De Bruyne boekten de Rode Duivels een 0-4-zege tegen Schotland. Vanzelfsprekend kreeg ‘Kev’ de hoogste score, al flirten er ook twee spelers met een buis. Geef onderaan ook zelf jouw score op tien! 

78 reacties

 • Gerry Cle

  1 jaar geleden
  De speler die de meeste ballen recupereerde was Thielemans en de speler die (zonder druk) de gemakkelijkste passes domweg naar een tegenstander gaf was Meunier (ook De Bruyne een paar opvallende). Nu we Verschaeren hebben vrees ik dat Vanaken een plaats zal zakken in de pikorde.
 • dieter van holsbeeck

  1 jaar geleden
  Meunier de eerste helft slecht, kon zijn man niet voorbij en liet hem steeds lopen. Dendoncker heeft die steeds moeten afstoppen, dus Dendoncker niet afreken omdat hij voor 2 moest verdedigen aub
 • Maartje Nieuwboter

  1 jaar geleden
  Volledig eens met Marc Mijlemans. Tegen San Marino zagen we het alternatief Batshuayi aan het werk. Tot drie keer toe los naast de bal getrapt, steevast NIET op de juiste positie staan (handelsmerk van Lukaku), enz... Lukaku weegt als geen ander op een verdediging. De wijze waarop hij eerst de verdediging aan flarden scheurde voor hij de assist aan Debruyne gaf, dat was absolute topklasse.
 • Alex Vercauteren

  1 jaar geleden
  Chadli voor mij ook zeer goed. Cruciaal als je met drie achteraan speelt om iemand te hebben die zoveel werk verzet. Het valt misschien minder op maar is even belangrijk. Daarbij nog balvast en snel. Top!
 • rik cappelle

  1 jaar geleden
  Op de bank Foubert zat er ene met houten klompen waarvan 99% in Belgie weet dat hij kan voetballen. Slechts de one procent club met leden als u, Devos en Thijs en co weten dat niet. Maar niemand die jullie dat kwalijk neemt. Het is zoals een kindje met een ongeneeslijke ziekte, daar heeft ook iedereen compassie mee.
 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 2. Weg met de VAR, feesten met Fellaini en niet Umtiti, maar wel Lukaku die scoort: de wensen van Eden Hazard nu hij 30 is
  Rode Duivels

  Weg met de VAR, feesten met Fellaini en niet Umtiti, maar wel Lukaku die scoort: de wensen van Eden Hazard nu hij 30 is

  Het afschaffen van de VAR, de 0-1 van Lukaku in plaats van de 1-0 van Umtiti en Juan Ramón Riquelme: Eden Hazard werd gisteren 30 en naar aanleiding van die mijlpaal gaf de flankaanvaller van Real Madrid en de Rode Duivels bij RTBF een verjaardagsinterview zoals alleen hij dat kan geven. Al was hij bij momenten ook serieus. “Als de blessures zich opstapelen, ben ik op mijn 35ste geen voetballer meer.”
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Rode Duivels treffen Frankrijk in halve finales Nations League, Martínez: “We zijn beiden sterker geworden sinds halve finale op WK. Dit wordt fantastisch”
  Play
  Nations League

  Rode Duivels treffen Frankrijk in halve finales Nations League, Martínez: “We zijn beiden sterker geworden sinds halve finale op WK. Dit wordt fantas­tisch”

  De Rode Duivels mogen zich in de halve finales van de Nations League meten met wereldkampioen Frankrijk, zo wees de loting in Nyon zopas uit. De wedstrijd wordt op 7 oktober gespeeld in Turijn. Drie dagen later, op 10 oktober, volgt dan een eventuele finale tegen de winnaar van het duel tussen Spanje en Italië. Roberto Martínez kijkt alvast reikhalzend uit naar de confrontatie.
 1. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"

 2. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"