Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. Twee spelers met 7 op 10, ook vier met een vijfje: “Hij had de patron moeten zijn, maar ontgoochelde”

Rode DuivelsEen erg vlakke prestatie van de Duivels tegen Wit-Rusland en een zuinige 0-1-zege, met ook weinig uitschieters in ons rapport. Twee spelers staken er wel bovenuit, in tegenstelling tot vier Duivels die het moeten doen met een 5 op 10. Onze beoordeling met telkens een punt op 10 voor elke speler.

22 reacties

 • rik cappelle

  1 maand geleden
  Saelemaekers was de beste van alle 22+ invallers. En toch maar een 6?
 • Leon Mertens

  1 maand geleden
  Hello Martinez stelt altijd ex spelers vamn Rsca op ,zeer zwakke ploeg Thielemans nul ,Praet buiten goal zwak ,Batshuayi nul hoelang deze man heeft geen enkele prijs gehaald wat zit hierachter de supporters zijn hem beu,en zelf met de beste spelers nooit geen prijs !!
 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  De punten zijn wat ze zijn, wel een beetje dubbel. België is een klein voetballand en kan onmogelijk twee volwaardige elftallen op de mat brengen. Dat is nu wel duidelijk met de reserven aan de aftrap. Verdediging weer vrij zwak en de tot grote leider gebombardeerde Tielemans. 0. Hij kan het niet en al zeker niet bij de RD. We zullen nog een vijftal jaar met de oude gouden verder moeten + bv, CDK? Maar die moet het ook nog bewijzen ook al heeft al met succes in de CL gespeeld.
 • grootaert rené

  1 maand geleden
  Onwaardige ploeg van Rode Duivels met slechte spelers als Lukebachio,Batschuay Tielemans ea...Alleen Hazard en Salemaeckers en Benteke waren goed!De trainer Martinez die zijn ploeg nooit leert SNEL en VOORUIT te spelen dient dringend te worden ontslagen!
 • Ivo Matthys

  1 maand geleden
  niet zozeer de oudjes zijn nodig maar wel de "juiste" jongeren. maar die blijven op de bank zitten omdat Martinez zijn vriendjes moet tevreden houden
 1. Dante Vanzeir toont in HLN Sportcast begrip voor stevige kritiek Courtois: “Veel mensen onderschatten wat topsport teweeg kan brengen”
  Play
  HLN Sportcast
  7

  Dante Vanzeir toont in HLN Sportcast begrip voor stevige kritiek Courtois: “Veel mensen onderschat­ten wat topsport teweeg kan brengen”

  Thibaut Courtois haalde gisteren verschroeiend uit richting UEFA en FIFA. “Ze denken enkel aan het geld in hun zakken”. In een nieuwe HLN Sportcast bespreken Union-spits Dante Vanzeir en analist Marc Degryse Courtois’ uitspraken bij gastheer Jonas Decleer en kaarten ze na over de mislukte Final Four van de Rode Duivels.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 3. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?