Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. Slechts twee Duivels goed voor 7, (waaronder dé patron), één speler gebuisd na “schimmige match”

Rode DuivelsWales - België werd geen match die veel aandacht zal krijgen in de historie van het Belgische voetbal. De tweede helft, waarin de Welshmen de betere ploeg waren zonder meer, verbrodde veel. Duivels zonder tempo. Daarom ook geen echt goeie punten op het Belgische rapport. Slechts twee Duivels krijgen een 7 op 10, vier spelers flirten met een buis en eentje is er zelfs gebuisd. 

3 reacties

 • Karel Bellen

  2 maanden geleden
  Benteke en Trossard hadden moeten starten en zeker niet Origi, dan zou De Ketelaere ook beter gespeeld hebben. Origi was veel te statisch en altijd te laat bij de bal. Hij is teveel blijven steken op zijn niveau.
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  De goudkanarie van Brugge, CDK, heeft aangetoond dat hij nog véél zangzaad zal moeten krijgen om mee te zingen met de grote jongens. Was een vogeltje zonder vleugels.
 • Kjell Van daele

  2 maanden geleden
  De ketelaere was de slechtse op het veld, verloor altijd de bal. Origi mist wedstrijdritme dusja
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.