Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. “Schilderwerken Youri. Regelaar op het middenveld”: één grote uitblinker bij Rode Duivels, voor het overige veel zesjes

Rode DuivelsDe Rode Duivels kunnen dan toch met een positief gevoel op vakantie vertrekken. De Belgen wonnen dankzij een treffer van Michy Batshuayi met het kleinste verschil in Polen. Toch was ‘Batsman’ niet dé grote uitblinker, wat ons betreft. Die eer was weggelegd voor de regisseur op het middenveld. Bekijk hieronder onze punten.

7 reacties

 • Lowi Verborgt

  2 maanden geleden
  Wat komt Vanaken in de nationale ploeg doen?
 • Vince Geerts

  2 maanden geleden
  Vanaken speelde voor mij een betere partij dan overroepen Tielemans.
 • Rudy Moerloos

  2 maanden geleden
  Ik ben al blij dat ze gewonnen hebben en als je naar de andere grote landen kijkt, dan is het toch ook niet echt goed. Hoe is Italie eigenlijk europees kampioen geworden?
 • Hugo Wouters

  2 maanden geleden
  Vanaken viel knap in en strooide met goede passen, een beetje geluk ontbrak hem of hij scoorde alweer een mooi doelpunt. Toch zijn er mensen die slechts met één oog naar een match kijken.
 • Freddie HEREMANS

  2 maanden geleden
  Lois Openda is nog steeds dezelfde niet-produktieve pocket-spits als twee jaar terug bij Club. Vanaken was opnieuw onzichtbaar, vindt zijn positie niet bij België en dringend aan vakantie toe.
 1. “Eden heeft máánden kunnen rusten”: Jan Mulder vindt het “raadselachtig” wat er met Eden Hazard gebeurde
  Play
  Rode Duivels
  4

  “Eden heeft máánden kunnen rusten”: Jan Mulder vindt het “raadsel­ach­tig” wat er met Eden Hazard gebeurde

  Eden Hazard heeft richting het WK in november speelminuten én vertrouwen nodig. Maar bondscoach Roberto Martínez zette hem tegen Wales op de bank. Verrassend. Twintig minuten voor tijd mocht Hazard invallen. “Hij doet nu niet mee. Waarom?”, vroeg Jan Mulder zich in de voorbeschouwing van de match af in de VTM-studio. “Gaat het om rust? Hij heeft máánden lang gerust.”
 2. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.