Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. “Luid bezongen door de fans, maar hij mist nog die ‘coup de génie’”: onze punten voor de Rode Duivels

Rode DuivelsDat Kevin De Bruyne - “de baas van de Heizel” - na België-Wales het hoogste punt krijgt, hoeft u niet te verbazen. Maar er duikt ook een opvallende 5 op 10 op in ons rapport. En welke score krijgt debutant Zeno Debast? Ontdek hieronder alle punten van onze Rode Duivels.

9 reacties

 • Rudi De Schrijver

  4 dagen geleden
  Bij iedere aanval is heel de ploeg erin betrokken daarmee in volle aanval toch een pas achteruit tot zelf terug bij de keeper ,rare manier van voetballen en soms irriterend ,zullen geen potten breken in qatar,Martinez steunt teveel op oude waarden en is bang voor vernieuwing van jong bloed
 • Philippe De Vocht

  4 dagen geleden
  Heel eenvoudig, om deze manier worden we geen wereldkampioen, wordt Canada een moeilijke eerste wedstrijd. Heel trage match op enkele klasseflitsen na. Achteraan zijn de jongens traag, heel traag, dat geeft problemen… Zeno Debast gaf wel een topprestatie. Dit Wales was ook echt niet goed, als het dan met de hakken over de sloot is… Kan zondag tegen Nederland uit een ander vaatje worden getapt aub?
 • Marcel Caers

  4 dagen geleden
  Wat kwam Mertens’ daar nog doen ?
 • Raoul Baert

  5 dagen geleden
  De echte test komt zondag.
 • Bart Alen

  5 dagen geleden
  Een goal maken die iedereen maak en ja een mooie assist geven en voor de rest niks en toch 7 krijgen vindt ik er wat over, ook Tielemans een 6 vindt ik er wat over heeft meer slechte passen gegeven dan de debutant Debast die inderdaad op veilig speelde maar in mijn ogen meer verdient. Voor de rest was het toch een vrij triestige match, veel stilstaande spelers en weinig creativiteit. Een wedstrijd om snel te vergeten.