Eden Hazard wijst naar de populaire Dries Mertens, die vanavond gehuldigd werd voor zijn 100ste interland.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden Hazard wijst naar de populaire Dries Mertens, die vanavond gehuldigd werd voor zijn 100ste interland. © Photo News

ONS RAPPORT. “LeBron op noppen” - “Kan zo nog tot 50ste mee”, maar ook “Willen maar niet kunnen”: vier Duivels met 7

Rode DuivelsOpdracht volbracht. De Rode Duivels plaatsten zich vanavond dankzij een 3-1-zege tegen Estland voor het WK in Qatar. Ontdek hieronder onze punten, met vier Duivels die met een 7 op 10 terug richting trainingscentrum in Tubeke mogen. Maar niet iedereen scoorde even goed.

11 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Witsel geen enkele foute pas en goed sluitstuk, heeft een paar keer goed ingegrepen, de beste man.
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  De Bruyne zal Maradoniaans goed moeten zijn en dan kunnen we net als Argentinië in 1986 het WK winnen. De rest zijn spijtig genoeg maar gewone spelers met een eervolle vermelding voor Lukaku, Courtois en de toekomst van ons Belgisch voetbal Charles De Ketelaere.
 • Daniel Van Meerbeek

  2 maanden geleden
  Hoe durven jullie Benteke een 7 geven, en maar een 6 voor Saelemaekers. Ik denk dat dit puur “medelijden” is. Zijn doelpunt wordt ook gescoorde door iemand van 12 jaar en verder verprutst hij zelf 3 open kansen. De Bruyne inderdaad de beste, maar wie was zijn tegenstrever, het was net of hij wandelde in zijn tuin….Dan is het gemakkelijk. Wacht tot Portugal (Pepe) of Duitsland (Rudiger) en het zal veel, veel minder zijn.
 • Francois Mynendonckx

  2 maanden geleden
  Eden Hazard is nog maar een schimmetje van wat hij eens geweest is, mist duidelijk matchritme. Wordt tijd dat hij een keuze maakt en zen lui gat op de bank van Madrid verplaats,naar een ploeg waar ie belangrijk kan zijn. Zen enige redding!!
 • Stefaan Breynaert

  2 maanden geleden
  Er is hoop voor Qatar maar leg de druk niet te hoog. We zien wel ronde na ronde en misschien worden we wel aangenaam verrast.
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.