De Rode Duivels.
Volledig scherm
PREMIUM
De Rode Duivels. © Photo News

ONS RAPPORT. “Hij voetbalde onherkenbaar”: twee Rode Duivels gebuisd, één topper had weer superhelden-cape aan

De Rode Duivels zijn het WK voetbal begonnen met winst, maar voor hartlijders was deze opener niet. Voor de pauze werden de Duivels geregeld overlopen en was het een half mirakel dat Canada niet kon scoren. Dat reflecteert zich in onze individuele punten op tien voor elke speler, met twee buizen en twee spelers met een 5 op 10. Maar ook eentje met een 8. “Wat zouden we zijn zonder hem?”

43 reacties

 • eric debanne

  6 dagen geleden
  Wie speelde wel goed...🙄...😳...??? Dec schuld van prutscoach Martinez eh ...! Dat hij de beste spelers opstelt rond courtois en debruyne eh !!! Dan zouden we nog een kans krijgen donderdag ...😏.! Succes voor donderdag 🤞
 • Daan Willems

  1 week geleden
  Plaats Doku op de rechter kant in de plaats van Tielemans.
 • Freddy Christiaens

  2 weken geleden
  Men zou beter punten toekennen aan Martinez 2/10 .
 • GILBERT WELLENS

  2 weken geleden
  Zondag winnen tegen Marokko met een schitterende De Bruyne in onze rangen en alles is weer vergeten!
 • Gino Denil

  2 weken geleden
  Ze waren eigenlijk nog slechter dan de Saoudi's. Zorgen dus al voor de verassing van het tornooi door een snel, fysiek sterk en dominant Canada te kloppen. Wie weet wat er nog gaat komen.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Franse voetbalwebsite past na vele stevige reacties haar smakeloze commentaar over Dries Mertens aan
  5

  Franse voetbalweb­si­te past na vele stevige reacties haar smakeloze commentaar over Dries Mertens aan

  Onder het mom van ironie en sarcasme maakt de Franse voetbalwebsite SO FOOT.com er een sport van geregeld de tackle vooruit in te zetten. Maar de begeleidende commentaar bij de punten van Dries Mertens (3 op 10) na de match tussen Kroatië en de Rode Duivels gisteravond, was er nog meer dan los over. Na vele kwade reacties besliste de redactie om de tekst aan te passen, al schrijven ze ook dat ze het hier niet bij laten.