Rode Duivels.
Volledig scherm
PREMIUM
Rode Duivels. © Photonews

ONS RAPPORT. “Hij leed 28 keer balverlies. Nou...”: vier buizen, onder wie De Bruyne die niet op de afspraak was

Geen zes op zes, wel een nederlaag tegen Marokko voor onze Rode Duivels op het WK voetbal. En daardoor ook vier buizen in ons rapport met een 3/10 als dieptepunt. “Te slap in de duels, te weinig wilskracht.” Al leed ook een cruciale schakel opmerkelijk veel balverlies. Hieronder onze punten.

145 reacties

 • Karl Huysmans

  2 maanden geleden
  Zouden donderdag beter forfait geven. Dan verlies je maar met 5-0. Met deze rollator verdediging krijg je er minstens 8 om de oren.
 • albert poelmans

  2 maanden geleden
  Een bende verwende jongens die naast het veld een luxueus leventje lijden in hun vakantiehotel. Misschien een beetje meer bewijzen op het veld...
 • Dani�l Verdeyen

  2 maanden geleden
  18 ploegen in Pro Leage met alle een kern van 20 spelers een totaal van 360 spelers en enkelingen (20) in het buitenland en toch slaagt Martinez err niet in om een ploeg op te stellen. Hij bedhoudt dezelfde ploeg als Wilmots 7 jaar geleden. hij kan dus niet afstappen van vaste waarden(?) waarin serieus de mot zit. Denk niet dat Witsel en anderen aan 10.000 stappen per dag komen. Besluit Martinez zorgt voor wrevel in de ploeg door wanbeleid.
 • Gerry Cle

  2 maanden geleden
  Individueel zijn de spelers goed genoeg maar de aanvallers zetten NOOIT druk bij uitverdedigen van de tegenstander waardoor achterspelers in positie moeten blijven en vleugelbacks helemaal terug moeten. Vermits Witsel ook steeds achteruit loopt is het Thielemans of Onana die alles moeten oplossen. Speel als één ploeg ipv een verdedigend en een aanvallend gedeelte die elkaar niet steunen en gooi iedereen eruit die zich niet volledig geeft.
 • Koen Wauters

  2 maanden geleden
  Als men de spits niet kan bereiken doordat je spelverdeler niet in de wedstrijd zit, denken jullie dat het met Lukaku beter zal gaan,beste mensen de coach Martinez heeft verkeerde spelers meegenomen , Wilmots werd voor minder ontslagen terwijl hij deze ploeg heeft gevormd
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. EXCLUSIEF. Martínez vertelde Rode Duivels al na Marokko dat hij zou stoppen: “Dat was lastig, ik kreeg m’n emoties niet meer onder controle”
  Play
  RODE DUIVELS
  24

  EXCLUSIEF. Martínez vertelde Rode Duivels al na Marokko dat hij zou stoppen: “Dat was lastig, ik kreeg m’n emoties niet meer onder controle”

  Roberto Martínez verraste iedereen op zijn persconferentie na het gelijkspel tegen Kroatië, en de WK-uitschakeling: “Dit was mijn laatste wedstrijd als bondscoach van de nationale ploeg.” In een exclusief interview met HLN en VTM Nieuws vertelt Martínez nu dat hij die beslissing al na de verloren wedstrijd tegen Marokko aan z’n groep meedeelde: “De spelers wisten dus in zekere zin dat het mogelijk de laatste wedstrijd was die ze voor mij zouden spelen.” Een boodschap die hem heel zwaar viel.