Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. “Hij hield het op een wandeling in het Park”: vier Duivels onder niveau, vier met een 7 op 10

Rode DuivelsWeinig echte conclusies die er te trekken vallen na de 3-0 tegen een zwak Burkina Faso, maar natuurlijk wel uiteenlopende punten in ons spelersrapport. Zo vielen er vier spelers in positieve zin op, maar ook vier in negatieve zin. Ook de vier invallers krijgen een punt op tien.

36 reacties

 • eric debanne

  12 maanden geleden
  Trossard en Vanaken waren een meerwaarde 👍 Alsook Siebe Vanderheyden 👌 Maar bornauw,Tielemans mogen ze thuislaten voor mijn part !
 • Robert De Beukeleer

  12 maanden geleden
  gelukkig moeten we met die ploeg niet naar het WK hadden ook tegen FC de kampioenen kunnen spelen want dat was precies het niveau
 • Paulus de Mos

  12 maanden geleden
  Precies @HUGO DRUPPEL, mensen doen net of België het land is waar voetbal uitgevonden is tegenwoordig en een WK winnen een fluitje van een cent is Er is toevallig eens een goede generatie een keer , nou tsjonge die heeft ieder land wel eens gehad Vanaf de groepsfase is iedere deelnemer straks kanshebber en de beste of gelukkigste wint het toernooi , wees blij dat er voor elk toernooi gekwalificeerd wordt de laatste jaren Dat was met de bejubelde generatie van Mexico 86 wel anders
 • Frederik Jansens

  12 maanden geleden
  De Ketelaere heeft niets te zoeken bij de nationale ploeg. Kan het niveau niet aan. Ik begrijp totaal niet wat ze in hem zien.
 • Frederik Jansens

  12 maanden geleden
  De Brugge fans zitten weer Anderlecht speler Bornauw af te breken. Triestig. Uitgezonderd zijn fout ih begin speelde hij een goeie wedstrijd. Enige verdediger die niet altijd breed maar ook eens (ver) vooruit speelde. Van mij mag hij mee naar Qatar.
 1. EXCLUSIEF. Charles De Ketelaere: “Mijn periode sinds die derde titel bij Club? Teleurstellend”
  5

  EXCLUSIEF. Charles De Ketelaere: “Mijn periode sinds die derde titel bij Club? Teleurstel­lend”

  Door de interlandpauze bij de Rode Duivels is Charles De Ketelaere (22) even weg uit Milaan, waar hij een moeilijk seizoen beleeft. In een exclusief gesprek met HLN en VTM praat ‘CDK’ over de lastige periode die hij doormaakt. Twijfelen aan zichzelf doet hij niet, maar... “Of die nul weegt? Tuurlijk wel. Daar ga ik niet over liegen.” Verder heeft de middenvelder het over de steun van ploegmaats, de teneur in de (Italiaanse) media en zijn rol in de EK-kwalificatiecampagne. “Als ik bij AC Milan een belangrijke speler word, zal ik ook als international een belangrijke speler worden.”