De Rode Duivels vieren de 2-0 van Eden Hazard.
Volledig scherm
PREMIUM
De Rode Duivels vieren de 2-0 van Eden Hazard. © BELGA

ONS RAPPORT. “Hij deed het hoongelach van de fans verstommen”: aanvallend trio als uitblinkers, ook één defensieve steunpilaar onderscheidt zich

Rode DuivelsDe Rode Duivels hebben Tsjechië met vlotte 3-0-cijfers opzij gezet. Vooral in de eerste helft voetbalde België offensief vrank en vrij, vandaar veel hoge scores in het aanvallende compartiment. Achterin heerst in ons rapport wat meer middelmaat, al wist één defensieve steunpilaar zich opnieuw te onderscheiden. 

13 reacties

 • Alex Millian

  2 maanden geleden
  Duidelijker kon niet, Vanaken de missing link, hij kan alles! Ook misten we een lange kopper sinds Fellaini. Zijn ouderdom hebben wijnodig vooraan, hij kijkt liever voor een pass te geven dan voor eigen succes te gaan zoals de jonge Trossard die 10x per match van veel te ver over doel trapt, dus 10 gemiste kansen voor onze beste afwerker Lukaku. Vanaken altijd in!!
 • Geert Herremans

  2 maanden geleden
  Wat een overschatting alweer van Vanaken. In de VTM studio was het ook weer van dat (hebben die aandelen in FCB?). Ok hij speelde goed mee de eerste helft, gaf twee assists (wie zou die niet gegeven hebben op zijn plaats??), maar voor de rest was het maar wat korte balletjes rondspelen. En de tweede helft was hij zelfs helemaal onzichtbaar en ontstonden zelfs een paar grote kansen voor Tsjechië omdat hij verdedigend te traag reageerde... Dus niet overroepen deze prestatie aub.
 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  Vanaken nog nooit tegen sterke tegenstander gespeeld en nu is het een topper? Hilarisch. Enkel bruggelingen vinden dat
 • Guido Quinten

  2 maanden geleden
  Alderweireld is de meest ondergewaardeerde speler bij de rode duivels , zelden op een misstap te betrappen en altijd goed geplaatste passes . Misschien te weinig mediageil .
 • yvette van grasdorf

  2 maanden geleden
  Nu hopelijk de Bruyne terug oké
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.