BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ONS RAPPORT. “Geen wonder dat hij op de bank zit”: twee uitblinkers, maar ook twee buizen na Estland-België

Rode DuivelsDe Rode Duivels boekten een 2-5-zege tegen Estland. In aanvallend opzicht twee uitblinkers met een 7/10, maar defensief liet België zich meer dan eens ringeloren. In ons rapport dan ook buizen voor twee spelers die in het verdedigend compartiment veel beter kunnen. 

18 reacties

 • Guy Moreels

  1 maand geleden
  De eerste goal, die al direct viel na een blunder in de verdediging ! Het tempo van de match was ongeveer hetzelfde van de Jupiler League. Hans Van Aken heeft een degelijke match gespeeld en heeft gescoord. Moet wel gezegd worden, dat de bal op zijn hoofd geschilderd werd. Het centrum van onze verdediging : dat was andere koek. Daar zit het pijnpunt. Tegen Tsjechië zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden.
 • Francois Troch

  1 maand geleden
  Van Aken mooie kopbal op gemakkelijke pas van Hazard voor de rest niet gezien af en toe een wandelingetje, geen internationaal, als ge niet beter kunt tegen deze ploeg, is veel te traag
 • Glenn Schokaert

  1 maand geleden
  Ze zouden beter Courtois vervangen me ne keeper die wel nen bal pakt. Courtois heeft letterlijk niks gedaan, moest België ni kunnen scoren waren ze verloren tegen Estland haha. Hij moet er 3 pakken, hij laat er 2 binnen en dan praten mensen over hem precies of hij God is als hij in de goal staat. Pakt is Mignolet mee, die is stukken beter, zelfs Casteels is beter dan Courtois hahaha.
 • Loos Jos

  1 maand geleden
  Jimmy, ze hebben allemaal tegen janneke en mieke gespeeld en toch was Vanaken een van de betere en Tielemans kan het ook niet.
 • Eric Bex

  1 maand geleden
  Vanaken heeft een goal gemaakt en 2 assists gegeven. Volgens mij heeft hij dat heel goed gedaan net als een Saelemaekers trouwens. OK beiden hadden schuld aan de 1ste goal van Estland maar hoorden zonder twijfel bij de betere Belgen.