Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. Eén buis voor Rode Duivel die kreunde onder Italiaanse tandem, hoogste score is 7 op 10

Rode DuivelsHet EK voetbal van onze Rode Duivels zit erop. Italië knalde de Belgische droom aan duigen. In ons laatste spelersrapport van onze Duivels op EURO 2020 één buis. De hoogste score is een 7/10 voor een Duivel wiens naaste belager goed zal slapen. 

29 reacties

 • Ben Detrez

  3 maanden geleden
  Enkele spelers zijn over het ganse tornooi gebuisd zoals Mertens en Tielemans. Anderen haalden duidelijk hun niveau niet. En over de verkeerde wissels van Martinez zullen we maar zwijgen. Carrasco en Mitchi i.p.v. Mertens en Chadli had misschien een verschil kunnen maken. Maar dat zijn natuurlijk vijgen na Pasen.
 • werner vanhoutte

  3 maanden geleden
  KDB heeft totaal geen interesse voor landen tornooien. En er zijn er zo meerdere . Waarom zou men zich te pletter lopen voor s'lands imago ? Was toch duidelijk te zien . Verdediging zwakste schakel ( buiten Courtois ) Zag Martinez dit niet of heeft hij niets te zeggen in de opstelling ?. Buiten tweede helft tegen Denemarken , zwak tornooi . Martinez kreeg les van Mancini in modern en vooral effectief voetbal.
 • ROGER DEPREZ

  3 maanden geleden
  Wat opvalt is dat de spelers die weg gegaan zijn of zijn moeten gaan bij Martinez de meerdere zijn van de spelers die Martinez heeft binnen gehaald, een beetje een vergelijking tussen mannen en jongens en daar win je natuurlijk geen enkel tornooi bij.
 • Luc Van Speybrouck

  3 maanden geleden
  Enkel Doku en KDB (die speelde met een scheur) zijn geslaagd, ALLE anderen gebuisd. Tijd om zich eens te bezinnen. Veel show rond en naast het veld maar op het veld een grote ontgoocheling.
 • Ivan Van Wontergem

  3 maanden geleden
  Deed Tielemans ook mee, niet gezien.
 1. HIGHLIGHTS. Lukaku 2x genadeloos met rug naar doel, Witsel pikt goaltje mee na knappe Duivelse tekening
  Play
  Rode Duivels
  6

  HIGHLIGHTS. Lukaku 2x genadeloos met rug naar doel, Witsel pikt goaltje mee na knappe Duivelse tekening

  Dramatische start van de Rode Duivels in Tallinn. Nauwelijks twee minuten waren er gespeeld in de Le Coq Arena of Thibaut Courtois kon al vissen. Aan de basis een risicovolle breedtepass van Saelemaekers op rechts naar Vanaken, die de bal wat te veel afwachtte waardoor Mattias Käit ertussen zat. De Est kon oprukken en vervolgens voorbij een wijkende Alderweireld perfect uithalen met een effectzwanger schot in de verste hoek. Courtois kansloos. Sneu voor zowel Saelemaekers als Vanaken, die net vanavond nog eens hun kans in de basis kregen.