BELGA_HANDOUT
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA_HANDOUT

ONS RAPPORT. Drie spelers met 5/10, drie spelers met 7 waaronder ook meest hoopgevende nieuws van de avond

Rode DuivelsOok het Finse varkentje is gewassen. Met opnieuw een prestatie die het Belgische vertrouwen goed doet. Toch flirten drie jongens met een buis. Drie spelers krijgen van onze Duivels-watcher Niels Poissonnier een 7 op 10, in één geval is dat nog het beste nieuws van de hele voetbalavond: ‘He’s back!’ Ons individuele rapport van een nieuwe Belgische zege in Sint-Petersburg.

33 reacties

 • Lucie Vervaeke

  1 maand geleden
  Lukaku verdient duidelijk een 8. Zonder hem mag je dat ploegje opdoeken
 • René Van Halen

  1 maand geleden
  Ik versta nog steeds niet wat Chadli op het EK staat te doen. Daar kunnen we niets mee doen. Moest Deketelaere daarvoor thuisblijven?
 • jozef van riel

  1 maand geleden
  Dus, aan aftrap komen is voldoende voor 5 punten. A la Chadli, wat voor de rest toch niks gepresteerd!!!!
 • jan wuyts

  1 maand geleden
  Witsel een 7 dat zal voor zijn kapsel zijn zeker een middenvelder moet spelbepalend zijn gewoon een bal terugkaatsen en zich een beetje wegsteken om maar niet te spreken over een man uitschakelen.
 • Eddy Janssen

  1 maand geleden
  Chadli neen, carasco veeeeel beter. En Doku basisplaats geven die verdiend dat voor 100%.
 1. Een statistiek die doet vrezen: Duivelse aanval is slechtste van de klas, Italianen achterin dan weer veruit de primus
  Rode Duivels
  16

  Een statistiek die doet vrezen: Duivelse aanval is slechtste van de klas, Italianen achterin dan weer veruit de primus

  Een statistiek die we vrijdag naar de prullenbak kunnen verwijzen? Als we op ‘Expected Goals’ afgaan, ziet het er niet goed uit voor onze Rode Duivels. Van de kwartfinalisten op dit EK creëren ze de minste scoringskansen waaruit een doelpunt wordt verwacht. Italië, morgen de volgende tegenstander, geeft er dan weer het minste weg. En één land lijkt een garantie op animo.