De doelpuntenmakers met dienst: Michy Batshuayi en Kevin De Bruyne.
Volledig scherm
De doelpuntenmakers met dienst: Michy Batshuayi en Kevin De Bruyne. © ANP / EPA
België BEL
2
EINDE
1
Wales WAL
 • 10' Goal Kevin De Bruyne
 • 37' Goal Michy Batshuayi
 • Kieffer Moore Goal 50'

Ondanks alweer geweldige De Bruyne hebben Rode Duivels nog nodige moeite met Wales, Martínez krijgt rood

Rode DuivelsZijn staande ovatie in blessuretijd was er één die kon tellen. Geweldig maar ook beangstigend hoe deze Duivels afhankelijk zijn geworden van Kevin De Bruyne. Met twee geniale ingevingen zorgde hij voor de 2-0 bij de pauze, waarna de defensie opnieuw begaf en het na de 2-1 nog lastig werd. De Final Four in de Nations League blijft een verre droom. Zondag moet er met drie goals verschil gewonnen worden in Amsterdam, nadat Nederland met 0-2 won in Polen. Mission impossible.

70 reacties

 • Rudy Claes

  2 weken geleden
  De Bast was goed ...kan nog verbeteren ! Is een aanwinst 👍⬛🟦...van een Club supporter
 • gunter franquet

  2 weken geleden
  pak KDB weg en je hebt een cafeploeg
 • philippe vander haeghen

  2 weken geleden
  Precies of je al jaren naar dezelfde wedstrijd zit te kijken...
 • Johan Billiet

  2 weken geleden
  België heeft met zijn gepensioneerden en uitgerangeerden in Finale Four alsook in Qatar niks te zoeken...Heeft na jaren gepruts van Martinez nog steeds niet een gemoderniseerde type ploeg...Nederland daarentegen wel...De bond die ons Martinez opgesolferd heeft wil niet met de billen bloot en onze Catalaan mag rustig verder aanmodderen...
 • Pieter Delagrange

  2 weken geleden
  Trossard moet altijd in de ploeg
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Rode Duivels of Oranje, Martínez of Van Gaal? Degryse: “Courtois en De Bruyne, dat heeft Nederland niet”
  Play
  Rode Duivels
  28

  Rode Duivels of Oranje, Martínez of Van Gaal? Degryse: “Courtois en De Bruyne, dat heeft Nederland niet”

  De plek in de Final Four is zo goed als zeker voor Oranje, maar een prestigeslag wordt het zondag in Amsterdam sowieso. De pijnlijke 1-4 in juni in het achterhoofd, is België uit op eerherstel. Maar wie heeft de beste ploeg en wie de beste bondscoach? Een vraag die VTM-analisten Jan Mulder en Marc Degryse gisteravond in de studio voorgeschoteld kregen.
 3. Spaanse pers zag hoe Hazard van het veld getrapt werd (“explosieve cocktail”), Nederlandse media aan de klaagmuur: “Voetbal van soms ultieme onhandigheid”
  Rode Duivels
  44

  Spaanse pers zag hoe Hazard van het veld getrapt werd (“explosieve cocktail”), Nederland­se media aan de klaagmuur: “Voetbal van soms ultieme onhandig­heid”

  Nederland-België leverde allesbehalve spektakel op. Nooit een Derby der Lage Landen uit de oude doos. Dat zagen ook de Nederlandse media. De vergelijking met de 1-4-overwinning van Oranje in Brussel werd snel gemaakt: “Topploeg België nam de wedstrijd een stuk serieuzer dan in juni.” In de Spaanse pers werd de match van Eden Hazard duchtig geanalyseerd. Dat resulteerde in opnieuw weinig leuk leesvoer.