De nieuwe uitshirts van de Rode Duivels.
Volledig scherm
De nieuwe uitshirts van de Rode Duivels. © RBFA

Nu ook helemaal officieel: de nieuwe witte uitshirts van de Duivels, waarmee ze zondag al Nederland bekampen

Rode DuivelsNadat de Rode Duivels gisteren Wales klopten met het nieuwe ‘thuisshirt’ waarmee ze ook een gooi zullen doen naar de wereldtitel in Qatar, heeft de voetbalbond zopas ook het nieuwe ‘uitshirt’ op de wereld losgelaten. Er werd deze keer - zoals eerder aangekondigd - gekozen voor een wit exemplaar, waarop het woord ‘LOVE’ staat en ook het logo van Tomorrowland is afgebeeld. Komende zondag, in Nederland, zullen Kevin De Bruyne & co voor het eerst in de witte shirts te zien zijn.

65 reacties

 • joachim despierre

  7 dagen geleden
  net als je denkt dat het niet erger kan na het zien van het rode shirt komt men nog op de proppen met het witte ontwerp ook ... oetlelijk, doet mij denken aan een shirt voor de nederlanders en het is bovendien amper leesbaar ...
 • Jeroen Custers

  7 dagen geleden
  Mouw is blauw - geel - rood: Roemenië. Logo van de bond is rood - wit - blauw: Nederland. Zitten nergens de Belgische kleuren in. Dit witte shirt is gewoon de bal compleet slangs doel geschoten.
 • Wim Gijs

  7 dagen geleden
  Best mooi.. maar als ze echt iets zouden geven om mensenrechten en lgbtq+rechten, stuurden ze hun kat nar het WK… beetje hypocriet op deze manier
 • marc rooms

  7 dagen geleden
  dat wil trekt echt op niets !
 • Benny Schoemaker

  7 dagen geleden
  Het is bijna karnaval
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.