Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Nooit een jonge speler zo goed weten debuteren”: Zeno Debast oogst lof bij zijn vuurdoop

Rode DuivelsNiks dan lof voor Zeno Debast en dat ondanks het feit dat hij niet vrijuit ging bij de goal van Wales. De 18-jarige verdediger van Anderlecht blikte ook zelf tevreden terug op zijn debuut voor de Rode Duivels. “De sfeer was overweldigend.”

27 reacties

 • dirk van gossum

  6 dagen geleden
  Die voorzet mag er niet komen Witsel en Vertongen lopen daar toch mannen met ervaring en zo passief verdedigen,en dan alles op Debast steken is wel heel goedkoop!!
 • willy staelens

  7 dagen geleden
  Het begint al, 1 wedstrijd degelijk tegen een mindere tegenstander en een nieuw wonderkind is geboren. Wees aub toch eens redelijk, hij was goed en daarmee over en uit.
 • Jacques Hillaert

  1 week geleden
  Die goal moet niet op de kap van Debast verrekend worden, geen enkele verdediger kon die kerel van bijna 2 meter afhouden, hij zat dan ook nog in bevoordeelde positie, aanlopen en de tegenstander gebruiken als target, de fout zat in het feit dat die, heel goede, voorzet niet mag gegeven worden.
 • Etienne Vanhoegaerden

  1 week geleden
  Bij goal moet hij meer contact zoeken bij speler maar keeper gaat ook niet vrijuit. Dit was de enige die in de zestien stond. Voor de rest beetje nerveus in begin maar daarna goed er stond ander ex Anderlecht speler er ook maar bij. Geen ploeg en trainer voor een WK
 • Franky Malfliet

  1 week geleden
  Hopelijk kan hij verder bewijzen .jonge gasten hebben we nodig maar Wales is geen maatstaf er waren spelers bij uit 2de en 3de klasse
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. “Dit ideale herexamen vraagt minstens om een voldoende”: onze chef voetbal ziet dat we snakken naar referentiematch om geloof weer aan te wakkeren
  PREMIUM
  RODE DUIVELS
  11

  “Dit ideale herexamen vraagt minstens om een voldoende”: onze chef voetbal ziet dat we snakken naar referentie­match om geloof weer aan te wakkeren

  Minstens een voldoende, voor de Rode Duivels. Liefst zelfs een onderscheiding - los van een ticket voor die Final Four. Dat vraagt onze chef voetbal van de 129ste Derby der lage Landen. De vorige draaide uit op een treurspel (1-4). Dat het leedvermaak in Nederland toen groot was, moet de brandstof vormen. En voorts blijft hij hoop koesteren dat het goedkomt met Hazard. Die éne actie tegen Wales weet u wel...
 3. Rode Duivels of Oranje, Martínez of Van Gaal? Degryse: “Courtois en De Bruyne, dat heeft Nederland niet”
  Play
  Rode Duivels
  28

  Rode Duivels of Oranje, Martínez of Van Gaal? Degryse: “Courtois en De Bruyne, dat heeft Nederland niet”

  De plek in de Final Four is zo goed als zeker voor Oranje, maar een prestigeslag wordt het zondag in Amsterdam sowieso. De pijnlijke 1-4 in juni in het achterhoofd, is België uit op eerherstel. Maar wie heeft de beste ploeg en wie de beste bondscoach? Een vraag die VTM-analisten Jan Mulder en Marc Degryse gisteravond in de studio voorgeschoteld kregen.
 1. Spaanse pers zag hoe Hazard van het veld getrapt werd (“explosieve cocktail”), Nederlandse media aan de klaagmuur: “Voetbal van soms ultieme onhandigheid”
  Rode Duivels
  44

  Spaanse pers zag hoe Hazard van het veld getrapt werd (“explosieve cocktail”), Nederland­se media aan de klaagmuur: “Voetbal van soms ultieme onhandig­heid”

  Nederland-België leverde allesbehalve spektakel op. Nooit een Derby der Lage Landen uit de oude doos. Dat zagen ook de Nederlandse media. De vergelijking met de 1-4-overwinning van Oranje in Brussel werd snel gemaakt: “Topploeg België nam de wedstrijd een stuk serieuzer dan in juni.” In de Spaanse pers werd de match van Eden Hazard duchtig geanalyseerd. Dat resulteerde in opnieuw weinig leuk leesvoer.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.